Jocuri Online

Deplasând Pui

Joc de fermă

Deplasând pui

Deplasând Pui Evaluare: 5/10

Joc deplasând pui

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc, o pereche de agricultorii trebuie să înlocuiască pui de la o fermă la alta, evitându-se că puii cădea la pământ. Puteţi utiliza tastele săgeţi pentru a le înlătura.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 13788 de ori online. Clasament 1334 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 378 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 13788 ori
Deplasând Pui

fermier, pui, deplasa,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Deplasând Pui pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Fermă numit Deplasând Pui. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Deplasând Pui , şi este legată de Fermă. Noul nostru joc Deplasând Pui este unul dintre cele mai bune jocuri de Fermă puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Deplasând Pui, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Deplasând Pui
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de fermă

Ferma JUCA ►

Ferma

6
6 din 10 - 10476 voturi
Jucat
85004
ori

În acest joc, va trebui să cumpere culturi, care se găsesc din meniul din stânga-sus, puneţi-le în câmpurile şi apăsaţi butonul, care se găseşte în partea de sus-dreapta, pentru a trece la următorul viraj. Culturi sunt: porumb, bumbac, grau si alune. Poti cumpara prea animale şi alte servicii. Animale, pe care le pot cumpara, sunt: porc, pui, elefanţii sunt bovine.

De Salvare Animalelor de Fermă JUCA ►

De salvare animalelor de fermă

5
5 din 10 - 1412 voturi
Jucat
29990
ori

În acest joc, trebuie să salvaţi animalele de fermă. Pentru a le ajuta, va trebui să faceţi clic pe animale care computerul vă va spune, pulsand mousuri butonul stâng. Tu a lua puncte atunci când faceţi clic pe animale care computerul vă va spune şi punctul dumneavoastră va fi de 0 atunci când nu reuşesc. Tu treci nivel când se ajunge la scorul pe care computerul vă va spune. Un câteva animale sunt: de porc, de oaie, vaca, pui ...

Farm Mania 2 JUCA ►

Farm mania 2

5
5 din 10 - 1514 voturi
Jucat
23645
ori

Nu doriţi să luaţi la agricultura? Atunci nu rata sansa de don cu acest joc online gratis! Aflaţi de noi competenţe, cumpara avansate de echipamente şi grija de casa ta pentru a face ferma ta sa arate mai bine şi mai frumos!