Jocuri Online

Sări Mingea

Joc de fotbal

Sări mingea

Sări Mingea Evaluare: 7/10

Joc sări mingea

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

sări mingea de câte ori este posibil şi să colecteze în monede care se încadrează. Pentru a sări mingea, va trebui să faceţi clic cu mouse-ul.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 10440 de ori online. Clasament 1718 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 7.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Evaluare bazat pe 420 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 10440 ori
Sări Mingea

saritura, minge, rigidă,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Sări Mingea pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Fotbal numit Sări Mingea. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Sări Mingea , şi este legată de Fotbal. Noul nostru joc Sări Mingea este unul dintre cele mai bune jocuri de Fotbal puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Sări Mingea, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Sări Mingea
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de fotbal

Lovitură Liberă JUCA ►

Lovitură liberă

6
6 din 10 - 12124 voturi
Jucat
88737
ori

Jocuri flash. Puteţi să luaţi o echipa naţională de fotbal tot drumul pana la final? Bend liber lovituri peste şi în jurul perete de a bate la alte echipe! Poti sa-l indoi ca Beckham? Testaţi-vă abilităţile de lux lovitură liberă, în acest joc on-line. Încercaţi şi scorul perfect lovitură liberă, prin stabilirea de spin, înălţimea, puterea, de precizie, direcţia şi mai mult! Folosiţi mous ...

Tabelul de Fotbal JUCA ►

Tabelul de fotbal

7
7 din 10 - 8196 voturi
Jucat
66894
ori

În acest joc poți să te joci fotbal de masă, joc de fotbal de masă. Pentru a începe aveți de a alege din trei tipuri diferite de teren: iarbă, de plajă și de gheață. De asemenea, puteți alege să se joace singur sau în modul multiplayer. Instrucțiuni: 1 modul jucător - utiliza săgețile sus și jos pentru a muta echipamentul în direcția dorită; 2 modul jucător - Provoacă-ți prietenii î ...

Lovitură Sancţiuni JUCA ►

Lovitură sancţiuni

4
4 din 10 - 3350 voturi
Jucat
38116
ori

În acest joc, sunteţi într-o cupă mondială de fotbal şi va trebui să aleagă un celebru jucător de fotbal. Când alegeţi jucător de fotbal, va trebui să lovitură de pedeapsă echipei rivale şi apăra sancţiunile care sunt lovit de către echipa rivale. Pentru a Lovitura de penalizare şi apere pedeapsa, utilizaţi mousuri.