Jocuri Online

Lansatori Concurenţă

Joc de fotbal

Lansatori concurenţă

Lansatori Concurenţă Evaluare: 6/10

Joc lansatori concurenţă

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc, trebuie să selectaţi o echipă naţională între aceste ţări (Spania, Brazilia, Argentina, Turcia, Anglia, Franta, SUA, Olanda, Italia, Germania, Polonia şi Finlanda) şi să concureze la un turneu împotriva altor trei echipe selectate de către calculator. Tu a lua puncte dacă aţi câştigat la turneu, dar pierzi puncte daca pierzi turneu. Utilizaţi tastele săgeată pentru a trage. fotbal de masă este un joc bazat pe o masă de fotbal.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 29358 de ori online. Clasament 586 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 3306 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 29358 ori
Lansatori Concurenţă

concura într-un turneu, joc de masă, de ţări,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Lansatori Concurenţă pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Fotbal numit Lansatori Concurenţă. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Lansatori Concurenţă , şi este legată de Fotbal. Noul nostru joc Lansatori Concurenţă este unul dintre cele mai bune jocuri de Fotbal puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Lansatori Concurenţă, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Lansatori Concurenţă
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de fotbal

Lovitură Liberă JUCA ►

Lovitură liberă

6
6 din 10 - 12124 voturi
Jucat
88872
ori

Jocuri flash. Puteţi să luaţi o echipa naţională de fotbal tot drumul pana la final? Bend liber lovituri peste şi în jurul perete de a bate la alte echipe! Poti sa-l indoi ca Beckham? Testaţi-vă abilităţile de lux lovitură liberă, în acest joc on-line. Încercaţi şi scorul perfect lovitură liberă, prin stabilirea de spin, înălţimea, puterea, de precizie, direcţia şi mai mult! Folosiţi mous ...

Tabelul de Fotbal JUCA ►

Tabelul de fotbal

7
7 din 10 - 8196 voturi
Jucat
67042
ori

În acest joc poți să te joci fotbal de masă, joc de fotbal de masă. Pentru a începe aveți de a alege din trei tipuri diferite de teren: iarbă, de plajă și de gheață. De asemenea, puteți alege să se joace singur sau în modul multiplayer. Instrucțiuni: 1 modul jucător - utiliza săgețile sus și jos pentru a muta echipamentul în direcția dorită; 2 modul jucător - Provoacă-ți prietenii î ...

Lovitură Sancţiuni JUCA ►

Lovitură sancţiuni

4
4 din 10 - 3350 voturi
Jucat
38278
ori

În acest joc, sunteţi într-o cupă mondială de fotbal şi va trebui să aleagă un celebru jucător de fotbal. Când alegeţi jucător de fotbal, va trebui să lovitură de pedeapsă echipei rivale şi apăra sancţiunile care sunt lovit de către echipa rivale. Pentru a Lovitura de penalizare şi apere pedeapsa, utilizaţi mousuri.