Jocuri Online

Pasiunea pentru fotbal

Joc de fotbal

Pasiunea pentru fotbal

Pasiunea pentru fotbal Evaluare: 5/10

Joc pasiunea pentru fotbal

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Scopul este de a oferi fotografii fotbal tot timpul. Va trebui să țină mingea în aer, atâta timp cât posibil. Utilizați caracterul pe care o alegeți. Puteți lua loviturile cu piciorul, piept sau capul să țină mingea în aer. Nu scăpați la sol sau pierde jocul. Folosi mouse-ul pentru a muta caracterul tău în jurul valorii de ecran și să păstreze timp de funcționare în favoarea ta. Dacă mingea atinge solul pierzi jocul. Cu atât mai mult pumni mingea de mai multe puncte va câștiga.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 25131 de ori online. Clasament 756 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 1706 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 25131 ori
Pasiunea pentru fotbal

Fotbal joc în cazul în care va trebui să bat mingea, astfel că nu va cădea. Trebuie să păstreze jocul de funcționare cât mai mult posibil. Pentru sport. Va trebui să facă jucătorii noștri unii jucatori de fotbal bune și de a face să țină mingea cade atâta timp cât posibil. Este un joc în care poți juca împotriva timp. Trebuie să păstreze jocul de funcționare cât mai mult posibil. Timpul se scurge în timp ce faci ceea ce trebuie să faci. Câștiga puncte și timp suplimentar, cu piese bune.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Pasiunea pentru fotbal pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Fotbal numit Pasiunea pentru fotbal. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Pasiunea pentru fotbal , şi este legată de Fotbal. Noul nostru joc Pasiunea pentru fotbal este unul dintre cele mai bune jocuri de Fotbal puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Pasiunea pentru fotbal, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Pasiunea pentru fotbal
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de fotbal

Lovitură Liberă JUCA ►

Lovitură liberă

6
6 din 10 - 12124 voturi
Jucat
88722
ori

Jocuri flash. Puteţi să luaţi o echipa naţională de fotbal tot drumul pana la final? Bend liber lovituri peste şi în jurul perete de a bate la alte echipe! Poti sa-l indoi ca Beckham? Testaţi-vă abilităţile de lux lovitură liberă, în acest joc on-line. Încercaţi şi scorul perfect lovitură liberă, prin stabilirea de spin, înălţimea, puterea, de precizie, direcţia şi mai mult! Folosiţi mous ...

Tabelul de Fotbal JUCA ►

Tabelul de fotbal

7
7 din 10 - 8196 voturi
Jucat
66869
ori

În acest joc poți să te joci fotbal de masă, joc de fotbal de masă. Pentru a începe aveți de a alege din trei tipuri diferite de teren: iarbă, de plajă și de gheață. De asemenea, puteți alege să se joace singur sau în modul multiplayer. Instrucțiuni: 1 modul jucător - utiliza săgețile sus și jos pentru a muta echipamentul în direcția dorită; 2 modul jucător - Provoacă-ți prietenii î ...

Lovitură Sancţiuni JUCA ►

Lovitură sancţiuni

4
4 din 10 - 3350 voturi
Jucat
38103
ori

În acest joc, sunteţi într-o cupă mondială de fotbal şi va trebui să aleagă un celebru jucător de fotbal. Când alegeţi jucător de fotbal, va trebui să lovitură de pedeapsă echipei rivale şi apăra sancţiunile care sunt lovit de către echipa rivale. Pentru a Lovitura de penalizare şi apere pedeapsa, utilizaţi mousuri.