Jocuri Online

Sări Mingea pe Cap

Joc de fotbal

Sări mingea pe cap

Sări Mingea pe Cap Evaluare: 3/10

Joc sări mingea pe cap

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc online gratuit vă va juca ca un jucator de fotbal al cărui obiectiv este de a sări niște mingi de pe capul lui. Prima etapă va fi cu doar o minge, dar cea de a doua va fi cu doi, iar al treilea cu trei. Fiecare multiple 50 va merge la nivelul următor. Foloseste mouse-ul pentru a muta jucător de fotbal. Odată ce bilele încep să sară, mutați mouse-ul, astfel că jucătorul de fotbal este întotdeauna în ei și ei nu pot cădea.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 6509 de ori online. Clasament 3558 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 3.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Evaluare bazat pe 8 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 6509 ori
Sări Mingea pe Cap

Dacă vedeți o minge de fotbal de aur, care va însemna aveți o altă oportunitate. Apăsați tasta Q pentru a schimba calitatea jocului, care depinde de cât de vechi computer este. Dacă găsiți muzica a fi foarte enervant, îl puteți opri cu tasta M.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Sări Mingea pe Cap pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Fotbal numit Sări Mingea pe Cap. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Sări Mingea pe Cap , şi este legată de Fotbal. Noul nostru joc Sări Mingea pe Cap este unul dintre cele mai bune jocuri de Fotbal puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Sări Mingea pe Cap, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Sări Mingea pe Cap
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de fotbal

Lovitură Liberă JUCA ►

Lovitură liberă

6
6 din 10 - 12124 voturi
Jucat
88722
ori

Jocuri flash. Puteţi să luaţi o echipa naţională de fotbal tot drumul pana la final? Bend liber lovituri peste şi în jurul perete de a bate la alte echipe! Poti sa-l indoi ca Beckham? Testaţi-vă abilităţile de lux lovitură liberă, în acest joc on-line. Încercaţi şi scorul perfect lovitură liberă, prin stabilirea de spin, înălţimea, puterea, de precizie, direcţia şi mai mult! Folosiţi mous ...

Tabelul de Fotbal JUCA ►

Tabelul de fotbal

7
7 din 10 - 8196 voturi
Jucat
66869
ori

În acest joc poți să te joci fotbal de masă, joc de fotbal de masă. Pentru a începe aveți de a alege din trei tipuri diferite de teren: iarbă, de plajă și de gheață. De asemenea, puteți alege să se joace singur sau în modul multiplayer. Instrucțiuni: 1 modul jucător - utiliza săgețile sus și jos pentru a muta echipamentul în direcția dorită; 2 modul jucător - Provoacă-ți prietenii î ...

Lovitură Sancţiuni JUCA ►

Lovitură sancţiuni

4
4 din 10 - 3350 voturi
Jucat
38103
ori

În acest joc, sunteţi într-o cupă mondială de fotbal şi va trebui să aleagă un celebru jucător de fotbal. Când alegeţi jucător de fotbal, va trebui să lovitură de pedeapsă echipei rivale şi apăra sancţiunile care sunt lovit de către echipa rivale. Pentru a Lovitura de penalizare şi apere pedeapsa, utilizaţi mousuri.