Jocuri Online

Apărare antirachetă

Joc de impuscaturi

Apărare antirachetă

Apărare antirachetă Evaluare: 5/10

Joc apărare antirachetă

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Apăra orașul tău de rachete de bombardament, va trebui să distrugă toate rachetele înainte ca acestea să explodeze la atingerea solului. Distruge rachetele prin împușcare-le cu o rachetă de aceeași culoare, care cade la pământ. Trage rachete roșii apăsând 1 de pe tastatură, apăsând 2 blues, și galben presare 3. Trebuie să lanseze o rachetă de aceeasi culoare de lângă tine. Există trei culori care se încadrează din cer și să vină într-un mod dezordonat, trebuie să aveți o bună coordonare pentru a trage aceleași culori și nu deșeuri rachete. Acest război să se încheie în favoarea ta.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 16330 de ori online. Clasament 1277 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 1062 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 16330 ori
Apărare antirachetă

Există un război mare și bombardeze orașul tău, trebuie să protejeze cetățenii de dușmani încearcă să distrugă totul. Rachetele care vin în orașul tău sunt de trei culori, va trebui să lanseze rachete pentru a distruge propriul dumneavoastră înainte de a se atinge solul. Arunca armele cu numerele de una, două și trei, care corespund la culorile armele. Trebuie să distrugă toate posibil, înainte de a ajunge la sol și de dor de orașul tău. bate joc și războiul cu o bună coordonare între ochi și degetele.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Apărare antirachetă pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Impuscaturi numit Apărare antirachetă. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Apărare antirachetă , şi este legată de Impuscaturi. Noul nostru joc Apărare antirachetă este unul dintre cele mai bune jocuri de Impuscaturi puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Apărare antirachetă, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Apărare antirachetă
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de impuscaturi

Atingă Obiectivul JUCA ►

Atingă obiectivul

6
6 din 10 - 11152 voturi
Jucat
112724
ori

Practica dvs. scop. Trage de obiective pe care le merge mai departe. Loveste cat mai multe secţiuni ale corpului ca tine poate, înainte de a atinge obiectivele de la sfârşitul celei de a urmări. Diferite corp părţi sunt în valoare de diferite sume de puncte. Pentru a reíncărca apăsaţi bara de spaţiu sau faceţi clic pe bara de muniţie în joc. Trage de lumini pentru punctele bonus!

Angajat Pistolar JUCA ►

Angajat pistolar

6
6 din 10 - 7800 voturi
Jucat
61755
ori

Esti un angajat pistolar. Du-te la o simplă ucigaş la corporative asasin în angajat pistolar 2.

Mech Războaie JUCA ►

Mech războaie

7
7 din 10 - 2562 voturi
Jucat
43866
ori

Este anul 2199 este, şi în lume este mai mare de divertisment sport 'Mech Wars'. Sunteti un nou mecanism-pilot, şi doriţi să etch numele tău în istorie. Du-te de ea!