Jocuri Online

Uciderea Degete

Joc de impuscaturi

Uciderea degete

Uciderea Degete Evaluare: 6/10

Joc uciderea degete

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Acest joc are două obiective: apăra de atacul masiv de vrăjmașii voștri, care sunt degete și le ucide. Ca jocul progresează, jocul va fi mai dificil și mai mulți inamici te va ataca. Pentru a te apăra, vei putea pentru a debloca arme și upgrade de viteza, gama și câteva strategii. Utilizați tastele săgeată sau W litere (sus), S (jos), A (stânga) și D (dreapta) pentru a deplasa și tu pulsul mouse-ul pe butonul din stânga pentru a trage. Ascute scopul tău și de a trage cât mai multe degete posibil pentru a câștiga jocul.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 9906 de ori online. Clasament 2410 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 182 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 9906 ori
Uciderea Degete

Acest joc de fotografiere al cărei personaj principal este un iepure cu un plasture peste un ochi. Jocuri de fotografiere au o mare varietate de arme disponibile. În acest joc, puteți cumpăra tot felul de arme pentru a lupta împotriva dușmanilor. Există arme de foc puternice disponibile și mai multe tipuri de explozivi, cum ar fi bombe, dinamita sau mine. Totuși, trebuie să aveți reflexe mari și să fie agile pentru a evita atacurile de degete dușmani să nu fie rănit.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Uciderea Degete pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Impuscaturi numit Uciderea Degete. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Uciderea Degete , şi este legată de Impuscaturi. Noul nostru joc Uciderea Degete este unul dintre cele mai bune jocuri de Impuscaturi puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Uciderea Degete, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Uciderea Degete
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de impuscaturi

Atingă Obiectivul JUCA ►

Atingă obiectivul

6
6 din 10 - 11152 voturi
Jucat
112724
ori

Practica dvs. scop. Trage de obiective pe care le merge mai departe. Loveste cat mai multe secţiuni ale corpului ca tine poate, înainte de a atinge obiectivele de la sfârşitul celei de a urmări. Diferite corp părţi sunt în valoare de diferite sume de puncte. Pentru a reíncărca apăsaţi bara de spaţiu sau faceţi clic pe bara de muniţie în joc. Trage de lumini pentru punctele bonus!

Angajat Pistolar JUCA ►

Angajat pistolar

6
6 din 10 - 7800 voturi
Jucat
61755
ori

Esti un angajat pistolar. Du-te la o simplă ucigaş la corporative asasin în angajat pistolar 2.

Mech Războaie JUCA ►

Mech războaie

7
7 din 10 - 2562 voturi
Jucat
43866
ori

Este anul 2199 este, şi în lume este mai mare de divertisment sport 'Mech Wars'. Sunteti un nou mecanism-pilot, şi doriţi să etch numele tău în istorie. Du-te de ea!