Jocuri Online

ardere zombi

Joc de impuscaturi

Ardere zombi

Ardere zombi Evaluare: 7/10

Joc ardere zombi

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

In acest joc tu sunt înarmați cu diferite arme și de obiectivul dvs. este de a trage zombi sunt aproape de tine. Pentru a tinti si trage aveți nevoie folosi mouse-ul, cheia R este pentru a reîncărca și tasta Q este de a schimba arma. Oricum, înainte de a începe jocul apar controale pe ecran.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 7033 de ori online. Clasament 3568 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 7.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Evaluare bazat pe 36 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 7033 ori
ardere zombi

Jocurile de fotografiere sunt cei care aveți nevoie pentru a ascuți scopul dumneavoastră de a lovi inamicii care apar pe ecran. În acest caz, vă aflați pe un punct fix și trebuie să trage zombie care sunt aproape de mers pe jos lent pentru a ajunge la tine.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit ardere zombi pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Impuscaturi numit ardere zombi. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit ardere zombi , şi este legată de Impuscaturi. Noul nostru joc ardere zombi este unul dintre cele mai bune jocuri de Impuscaturi puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit ardere zombi, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

ardere zombi
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de impuscaturi

Atingă Obiectivul JUCA ►

Atingă obiectivul

6
6 din 10 - 11152 voturi
Jucat
112739
ori

Practica dvs. scop. Trage de obiective pe care le merge mai departe. Loveste cat mai multe secţiuni ale corpului ca tine poate, înainte de a atinge obiectivele de la sfârşitul celei de a urmări. Diferite corp părţi sunt în valoare de diferite sume de puncte. Pentru a reíncărca apăsaţi bara de spaţiu sau faceţi clic pe bara de muniţie în joc. Trage de lumini pentru punctele bonus!

Angajat Pistolar JUCA ►

Angajat pistolar

6
6 din 10 - 7800 voturi
Jucat
61769
ori

Esti un angajat pistolar. Du-te la o simplă ucigaş la corporative asasin în angajat pistolar 2.

Mech Războaie JUCA ►

Mech războaie

7
7 din 10 - 2562 voturi
Jucat
43881
ori

Este anul 2199 este, şi în lume este mai mare de divertisment sport 'Mech Wars'. Sunteti un nou mecanism-pilot, şi doriţi să etch numele tău în istorie. Du-te de ea!