Jocuri Online

Mod de Supravieţuire

Joc de impuscaturi

Mod de supravieţuire

Mod de Supravieţuire Evaluare: 6/10

Joc mod de supravieţuire

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Asta-i drept, noua cerne conduce trăgător parte este numit cerne capete de asalt. O intensă trăgător joc de nivel în cazul în care trebuie să goliţi valurile de atacatori. Veţi putea să faceţi upgrade arme, utilizaţi grenade şi chiar creşte rezistenţa la gloanţe. Puteţi folosi obiecte ca baricade şi chiar a le muta în jurul. Încercaţi pentru a şterge toate valurile.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 5885 de ori online. Clasament 3243 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 30 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 5885 ori
Mod de Supravieţuire

Scopul principal al acestor jocuri de calculator şi video este de a rămâne doar în viaţă, a învins duşmanii sau rezolvarea puzzle-ului poate fi incidente, dar nu în acest caz. Elementele cheie includ o situaţie ostil sau de conservare a resurselor.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Mod de Supravieţuire pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Impuscaturi numit Mod de Supravieţuire. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Mod de Supravieţuire , şi este legată de Impuscaturi. Noul nostru joc Mod de Supravieţuire este unul dintre cele mai bune jocuri de Impuscaturi puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Mod de Supravieţuire, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Mod de Supravieţuire
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de impuscaturi

Atingă Obiectivul JUCA ►

Atingă obiectivul

6
6 din 10 - 11152 voturi
Jucat
111235
ori

Practica dvs. scop. Trage de obiective pe care le merge mai departe. Loveste cat mai multe secţiuni ale corpului ca tine poate, înainte de a atinge obiectivele de la sfârşitul celei de a urmări. Diferite corp părţi sunt în valoare de diferite sume de puncte. Pentru a reíncărca apăsaţi bara de spaţiu sau faceţi clic pe bara de muniţie în joc. Trage de lumini pentru punctele bonus!

Angajat Pistolar JUCA ►

Angajat pistolar

6
6 din 10 - 7800 voturi
Jucat
60180
ori

Esti un angajat pistolar. Du-te la o simplă ucigaş la corporative asasin în angajat pistolar 2.

Mech Războaie JUCA ►

Mech războaie

7
7 din 10 - 2562 voturi
Jucat
42217
ori

Este anul 2199 este, şi în lume este mai mare de divertisment sport 'Mech Wars'. Sunteti un nou mecanism-pilot, şi doriţi să etch numele tău în istorie. Du-te de ea!