Jocuri Online

Noi Spaţiu Invadatori

Joc de impuscaturi

Noi spaţiu invadatori

Noi Spaţiu Invadatori Evaluare: 5/10

Joc noi spaţiu invadatori

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc gratuit de pe linia va ajunge să joace versiunea cea mai evoluat de Spaţiu Invadatori clasice. În aceasta, aveţi upgrade-uri şi de putere în sus. Aveţi chiar posibilitatea să selectaţi calea ta. Veţi avea, de asemenea, un fundal cu animaţii 3D spaţiu. Spaţiu Invadatori este un joc video de arcade conceput şi lansat în 1978. Acest joc se bazează pe linie de pe Spaţiu Invadatori clasice.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 5537 de ori online. Clasament 3383 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 24 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 5537 ori
Noi Spaţiu Invadatori

Spaţiu Invadatori este un joc de două-dimensional trăgător în care jucătorul se mişcă un tun cu laser orizontal în partea de jos a ecranului şi tragere la descendentă străinilor. Scopul este de a învinge de cinci rânduri de unsprezece străinilor (unele versiuni sunt dotate cu numere diferite), care se mişcă pe orizontală înainte şi înapoi pe ecran, deoarece avansa spre partea de jos a ecranului.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Noi Spaţiu Invadatori pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Impuscaturi numit Noi Spaţiu Invadatori. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Noi Spaţiu Invadatori , şi este legată de Impuscaturi. Noul nostru joc Noi Spaţiu Invadatori este unul dintre cele mai bune jocuri de Impuscaturi puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Noi Spaţiu Invadatori, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Noi Spaţiu Invadatori
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de impuscaturi

Atingă Obiectivul JUCA ►

Atingă obiectivul

6
6 din 10 - 11152 voturi
Jucat
111235
ori

Practica dvs. scop. Trage de obiective pe care le merge mai departe. Loveste cat mai multe secţiuni ale corpului ca tine poate, înainte de a atinge obiectivele de la sfârşitul celei de a urmări. Diferite corp părţi sunt în valoare de diferite sume de puncte. Pentru a reíncărca apăsaţi bara de spaţiu sau faceţi clic pe bara de muniţie în joc. Trage de lumini pentru punctele bonus!

Angajat Pistolar JUCA ►

Angajat pistolar

6
6 din 10 - 7800 voturi
Jucat
60180
ori

Esti un angajat pistolar. Du-te la o simplă ucigaş la corporative asasin în angajat pistolar 2.

Mech Războaie JUCA ►

Mech războaie

7
7 din 10 - 2562 voturi
Jucat
42217
ori

Este anul 2199 este, şi în lume este mai mare de divertisment sport 'Mech Wars'. Sunteti un nou mecanism-pilot, şi doriţi să etch numele tău în istorie. Du-te de ea!