Jocuri Online

Punctul și trage străinilor

Joc de impuscaturi

Punctul și trage străinilor

Punctul și trage străinilor Evaluare: 8/10

Joc punctul și trage străinilor

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Nu a fost o invazie extraterestră și monștrii ataca oamenii. Trebuie să dețină în afara grupurilor de monstri care ataca oamenii. Trebuie diferite arme de a alege pentru a ucide toate străinilor ca poti înainte ca acestea să omoare oameni. Muta cursorul pentru a trage cu precizie.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 6776 de ori online. Clasament 3647 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 8.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Evaluare bazat pe 14 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 6776 ori
Punctul și trage străinilor

Armelor din joc va trebui să trage străinilor care au venit sa-l omoare oameni. Grupuri de monștri vin la oameni și sunteți linie de apărare. Trebuie să se evite fiind clădirilor împușcat și de atac în cazul în care oamenii. Alege-ti arma între toate disponibile. Mutați cursorul și trage toate străinilor care le poate.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Punctul și trage străinilor pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Impuscaturi numit Punctul și trage străinilor. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Punctul și trage străinilor , şi este legată de Impuscaturi. Noul nostru joc Punctul și trage străinilor este unul dintre cele mai bune jocuri de Impuscaturi puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Punctul și trage străinilor, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Punctul și trage străinilor
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de impuscaturi

Atingă Obiectivul JUCA ►

Atingă obiectivul

6
6 din 10 - 11152 voturi
Jucat
112724
ori

Practica dvs. scop. Trage de obiective pe care le merge mai departe. Loveste cat mai multe secţiuni ale corpului ca tine poate, înainte de a atinge obiectivele de la sfârşitul celei de a urmări. Diferite corp părţi sunt în valoare de diferite sume de puncte. Pentru a reíncărca apăsaţi bara de spaţiu sau faceţi clic pe bara de muniţie în joc. Trage de lumini pentru punctele bonus!

Angajat Pistolar JUCA ►

Angajat pistolar

6
6 din 10 - 7800 voturi
Jucat
61755
ori

Esti un angajat pistolar. Du-te la o simplă ucigaş la corporative asasin în angajat pistolar 2.

Mech Războaie JUCA ►

Mech războaie

7
7 din 10 - 2562 voturi
Jucat
43866
ori

Este anul 2199 este, şi în lume este mai mare de divertisment sport 'Mech Wars'. Sunteti un nou mecanism-pilot, şi doriţi să etch numele tău în istorie. Du-te de ea!