Jocuri Online

trage de aur

Joc de impuscaturi

Trage de aur

Trage de aur Evaluare: 3/10

Joc trage de aur

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Acest joc shooter are o dinamică foarte simplu. Trebuie să trage băieții răi, dar având grijă să nu pentru a trage nevinovat. Tu ar trebui să tragă, de asemenea, de aur colecta toate pepite de aur. Stilul pixel Grafica amintesc de arcade clasic.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 5776 de ori online. Clasament 3704 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 3.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Evaluare bazat pe 2 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 5776 ori
trage de aur

La foc este la fel de simplu ca arătând mouse-ul. Trebuie doar să faceți clic atunci când doriți să colecteze de aur care va apărea oriunde pe ecran. Tu trebuie să fie atent pentru a evita oameni nevinovați, pentru că va scădea puncte. un joc simplu, dar va fi foarte distractiv

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit trage de aur pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Impuscaturi numit trage de aur. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit trage de aur , şi este legată de Impuscaturi. Noul nostru joc trage de aur este unul dintre cele mai bune jocuri de Impuscaturi puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit trage de aur, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

trage de aur
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de impuscaturi

Atingă Obiectivul JUCA ►

Atingă obiectivul

6
6 din 10 - 11152 voturi
Jucat
112724
ori

Practica dvs. scop. Trage de obiective pe care le merge mai departe. Loveste cat mai multe secţiuni ale corpului ca tine poate, înainte de a atinge obiectivele de la sfârşitul celei de a urmări. Diferite corp părţi sunt în valoare de diferite sume de puncte. Pentru a reíncărca apăsaţi bara de spaţiu sau faceţi clic pe bara de muniţie în joc. Trage de lumini pentru punctele bonus!

Angajat Pistolar JUCA ►

Angajat pistolar

6
6 din 10 - 7800 voturi
Jucat
61755
ori

Esti un angajat pistolar. Du-te la o simplă ucigaş la corporative asasin în angajat pistolar 2.

Mech Războaie JUCA ►

Mech războaie

7
7 din 10 - 2562 voturi
Jucat
43866
ori

Este anul 2199 este, şi în lume este mai mare de divertisment sport 'Mech Wars'. Sunteti un nou mecanism-pilot, şi doriţi să etch numele tău în istorie. Du-te de ea!