Jocuri Online

Trage Rezervoare

Joc de impuscaturi

Trage rezervoare

Trage Rezervoare Evaluare: 8/10

Joc trage rezervoare

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Acest joc gratuit pe linie este de aproximativ tancuri dragute. Vei juca rolul de rezervor, care merge împotriva tuturor restul. Ei vor ieși din apă din mai multe părți ale platformei și du-te pentru tine. Trebuie să utilizați tastele WASD pentru a muta rezervor dvs. și scopul și trage cu șoarece dumneavoastră și butonul de șoarece. Odata ce acestea sunt învinși, ei vor da drumul un cristal verde, care le-ar colecta mai bine.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 5785 de ori online. Clasament 3213 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 8.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Evaluare bazat pe 14 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 5785 ori
Trage Rezervoare

Rola dvs. rezervor cub prin diferite arene cisternă cub în acest joc de acțiune 3D folosind butonul șoarece și a lovit WASD sau să dețină pentru a trage tancurile inamice.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Trage Rezervoare pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Impuscaturi numit Trage Rezervoare. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Trage Rezervoare , şi este legată de Impuscaturi. Noul nostru joc Trage Rezervoare este unul dintre cele mai bune jocuri de Impuscaturi puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Trage Rezervoare, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Trage Rezervoare
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de impuscaturi

Atingă Obiectivul JUCA ►

Atingă obiectivul

6
6 din 10 - 11152 voturi
Jucat
111248
ori

Practica dvs. scop. Trage de obiective pe care le merge mai departe. Loveste cat mai multe secţiuni ale corpului ca tine poate, înainte de a atinge obiectivele de la sfârşitul celei de a urmări. Diferite corp părţi sunt în valoare de diferite sume de puncte. Pentru a reíncărca apăsaţi bara de spaţiu sau faceţi clic pe bara de muniţie în joc. Trage de lumini pentru punctele bonus!

Angajat Pistolar JUCA ►

Angajat pistolar

6
6 din 10 - 7800 voturi
Jucat
60190
ori

Esti un angajat pistolar. Du-te la o simplă ucigaş la corporative asasin în angajat pistolar 2.

Mech Războaie JUCA ►

Mech războaie

7
7 din 10 - 2562 voturi
Jucat
42234
ori

Este anul 2199 este, şi în lume este mai mare de divertisment sport 'Mech Wars'. Sunteti un nou mecanism-pilot, şi doriţi să etch numele tău în istorie. Du-te de ea!