Jocuri Online

A Vă Creşte Dimensiunea

Joc de indemanare

A vă creşte dimensiunea

A Vă Creşte Dimensiunea Evaluare: 6/10

Joc a vă creşte dimensiunea

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Creşterea în dimensiune a supravieţui şi pentru cât timp posibil!! Colecta verde blocuri pentru a creşte şi albastru blocuri pentru a scădea. Instrucţiuni: doar folosi mouse-ul pentru a muta!!

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 7386 de ori online. Clasament 2213 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 416 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 7386 ori
A Vă Creşte Dimensiunea

mouse-ului, cursorul, minge, verde, albastru, fun, joc,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit A Vă Creşte Dimensiunea pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Indemanare numit A Vă Creşte Dimensiunea. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit A Vă Creşte Dimensiunea , şi este legată de Indemanare. Noul nostru joc A Vă Creşte Dimensiunea este unul dintre cele mai bune jocuri de Indemanare puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit A Vă Creşte Dimensiunea, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

A Vă Creşte Dimensiunea
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de indemanare

Cosmos Pietre JUCA ►

Cosmos pietre

4
4 din 10 - 7048 voturi
Jucat
78658
ori

Distruge pietre, prin crearea de linii de 3 sau mai multe pietre de acelaşi fel. Aveţi posibilitatea să mutaţi-le cu ajutorul mouse-ul şi să faceţi clic pe swap adiacente pietre.

Turn de cupe de inghetata JUCA ►

Turn de cupe de inghetata

4
4 din 10 - 5540 voturi
Jucat
45813
ori

Aveți de a construi cele mai mari scoops turn de inghetata din lume. Donald și va trebui să renunțe la o lingura de inghetata pe con este de mai jos. Dificultatea este scara pe care se deplasează chiar deasupra napolitana. Fii atent, dacă vă veți pierde prea multe mingi, pierde jocul. Trebuie să fixați o minge exact pe ultimul, care cade pe aceasta pentru a rămâne pe partea de sus. Cu cat mai mare turnul este veți câștiga mai mul ...

Clickit JUCA ►

Clickit

6
6 din 10 - 1956 voturi
Jucat
35711
ori

Click pentru a mari scorul. Instrucţiuni: faceţi clic pe cât de repede poţi. Apucă powerups pentru a vă oferi mai mult timp. Ai clic putere?