Jocuri Online

Inteligenta

Juca jocuri de inteligenta

Jocuri de inteligenta

Jocuri de inteligenta, astfel încât să te poţi distra în fiecare zi pe site-ul nostru, fără a instala sau descărcarea ceva. Zona dvs. de agrement şi de divertisment on-line.

Jocuri online de inteligenta

Comentează!
Votează!
Distribuie!
Delicious
Joc recomandat de inteligenta

Trezirea Totemuri

Joc trezirea totemuri JUCA ►

Obiectivul acestui joc este de a arunca nuci de cocos la totemuri, care sunt de dormit pentru a le trezi. Doar prin nucă de cocos ajunge la totem înainte de expirarea timpului, vă va finaliza nivel. În mod evident, te duci mai departe, mai greu este pentru nucă de cocos pentru a ajunge la totem. Puteți trece de nucă de co ... Citeşte mai mult

Jocuri de [inteligenta online pentru a juca gratuit în limba română şi de jocuri flash de [inteligenta, să se joace cu cele mai noi jocuri în fiecare zi

Jocuri gratuite de inteligenta

Nou în inteligenta

Inteligenta

Joaca jocuri online gratuite de în limba română. Jocuri logice în cazul în care va trebui să utilizați inteligența dumneavoastră pentru a rezolva problemele, să treacă teste sau provocări intelectuale. Joc în cazul în care va trebui să utilizați inteligența dumneavoastră pentru a rezolva puzzle-uri și provocări. Logica si inteligenta jocuri pentru copii gratuit pentru PC. Jocuri de capacitatea mentală. Pentru a dezvolta intelectul trebuie să rezolve misterele sau teste. Reprezintă provocări pe care trebuie să rezolve cu ajutorul capului. Logică se aplică la problemele acestor jocuri pe care intenționați să nivelurile de ciclu sau ecrane. Ai nevoie să se gândească pentru a găsi o soluție la provocările mentale pe care le propune în aceste jocuri. Aveti nevoie de memorie, creier și setați bine pentru a face față provocărilor. Rezolva misterele de atenție la detalii vedeți în probele pune.

Jocuri Online de inteligenta, care sunt cu adevărat amuzant pentru a juca gratuit jocuri flash de inteligenta. Această categorie se referă la logică jocuri, în care trebuie să fie rezolvate dovezi prin inteligență. trebuie sa folosesti creierul pentru a rezolva toate problemele de jocuri de gândire, trebuie să fie în măsură să descopere pas cu pas soluție pentru fiecare problemă. capacitatea mentală de a rezolva problemele și de a găsi soluții la probleme. jocuri de gândire, pentru a veni cu soluții la provocările pe care le propun pentru fiecare dintre ecrane sau niveluri. trebuie sa te uiti la detalii și de a folosi logica pentru a deduce că nu este de a face în fiecare caz pentru a da soluția la această problemă. provocări intelectuale care trebuie să se desprindă. jocuri pentru a rezolva probleme logice. testarea și provocări pentru a depăși. găsirea soluției la misterele.. Aici veţi găsi jocuri online de inteligenta pentru a juca în limba română, fără a fi nevoie să instalaţi sau să descarce ceva de pe computerul dvs., conţinutul noastre sunt 100% sigure. Nou jocuri de inteligenta, care sunt actualizate în fiecare zi şi de cele mai bune jocuri pentru copii. Jocuri gratuite de inteligenta zi cu zi şi de jocuri video pe care le puteţi utiliza de la computer şi să le împărtăşeşti cu prietenii si contactele de pe reţelele sociale precum Facebook, Twitter sau Google Plus.