Jocuri Online

Cuburi

Joc de inteligenta

Cuburi

Cuburi Evaluare: 5/10

Joc cuburi

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Mental viteza de joc în care trebuie să conta cât de repede posibil, numărul de feţe ale întrebat culoare, presupunând că ai putea vedea figura din orice unghi.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 13078 de ori online. Clasament 1359 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 1362 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 13078 ori
Cuburi

cub, cubitrix, logica, inteligenta, culori, culori,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Cuburi pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Inteligenta numit Cuburi. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Cuburi , şi este legată de Inteligenta. Noul nostru joc Cuburi este unul dintre cele mai bune jocuri de Inteligenta puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Cuburi, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Cuburi
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de inteligenta

Simpsons întrebări JUCA ►

Simpsons întrebări

6
6 din 10 - 20270 voturi
Jucat
122251
ori

Iti place integrame? Iti place serialul de televiziune Familia Simpson? Instrucțiuni: folosi mouse-ul pentru a selecta o imagine și scrie răspunsul. Aveți posibilitatea să faceți clic pe butonul din stânga mouse-ului pe problema si scrie raspunsul. Un puzzle clasic, care testează cunoștințele din seria Familia Simpson. Vă că știți toate personajele, toate locurile, toate acestea vor ajuta să termini jocul. Dacă ați ...

Şah Online JUCA ►

Şah online

5
5 din 10 - 11332 voturi
Jucat
104038
ori

Un joc de șah on-line! Încercați să câștige acest joc on-line și pentru a obține termina regele adversarului. Instrucțiuni: este jucat pe o tablă 8x8 cu 64 de pătrate. La început, fiecare jucător (un joc cu piesele albe și una cu piesele negre) de control 16 piese: un rege, o regină, două ture, doi cavaleri, doi episcopi, și opt pioni. Scopul jocului este de a șah-mat regele adversarului, astfel că regele este ame ...

Cuvânt de Căutare JUCA ►

Cuvânt de căutare

5
5 din 10 - 17436 voturi
Jucat
102131
ori

Parentajul pe bază de cuvânt căutare joc. Faceţi clic şi glisaţi pentru a selecta cuvintele de la tabla de joc. Finlandeză repede pentru a apuca cel mai mare scor bonus pe care le puteţi. Fiecare joc va aleator loc un sub set de cuvinte de la biblioteca, asa ca fiecare joc este diferit.