Jocuri Online

Desena Linii

Joc de inteligenta

Desena linii

Desena Linii Evaluare: 4/10

Joc desena linii

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Acest joc gratuit de pe linie este destul de uşor de înţeles.Singurul lucru ce trebuie sa faci este a desena linii in jurul caractere pentru a atinge scopul lor. Fiecare aştepta lucruri diferite, cei galbene fericite doresc să rămână pe ecran, baietii plictisitoare gri vrea să părăsească ecranul, si baietii triste verzi trebuie pentru a găsi partenerul lor trist astfel încât să poată fi fericit. Pentru a face acest lucru, pentru a desena linii cu şoarece, astfel încât se pot transforma în rampe. Restul este de până la gravitatea. Dar, uneori, de gravitatea va afecta în mod diferit pe fiecare personaj, şi care este indicată cu o săgeată.Modul în care săgeata este orientată în cazul în care este personajul se întâmplă să scadă. Cu toate acestea în minte, trebuie doar să se bucure de acest joc de gandire!

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 6128 de ori online. Clasament 3073 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 4.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Evaluare bazat pe 20 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 6128 ori
Desena Linii

Acest joc ar putea fi calificată ca un joc de inteligenta din cauza gândire greu, care trebuie să fie făcut pentru a rezolva aceste puzzle. De informaţii a fost definită în multe moduri diferite, cu abilităţi incluse, dar nu se limitează la abstract gândire, înţelegere, conştiinţă de sine, comunicare, învăţare, raţionament, având cunoştinţe emoţională, planificarea, păstrarea, şi de rezolvare a problemelor.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Desena Linii pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Inteligenta numit Desena Linii. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Desena Linii , şi este legată de Inteligenta. Noul nostru joc Desena Linii este unul dintre cele mai bune jocuri de Inteligenta puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Desena Linii, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Desena Linii
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de inteligenta

Simpsons întrebări JUCA ►

Simpsons întrebări

6
6 din 10 - 20270 voturi
Jucat
121093
ori

Iti place integrame? Iti place serialul de televiziune Familia Simpson? Instrucțiuni: folosi mouse-ul pentru a selecta o imagine și scrie răspunsul. Aveți posibilitatea să faceți clic pe butonul din stânga mouse-ului pe problema si scrie raspunsul. Un puzzle clasic, care testează cunoștințele din seria Familia Simpson. Vă că știți toate personajele, toate locurile, toate acestea vor ajuta să termini jocul. Dacă ați ...

Şah Online JUCA ►

Şah online

5
5 din 10 - 11332 voturi
Jucat
102409
ori

Un joc de șah on-line! Încercați să câștige acest joc on-line și pentru a obține termina regele adversarului. Instrucțiuni: este jucat pe o tablă 8x8 cu 64 de pătrate. La început, fiecare jucător (un joc cu piesele albe și una cu piesele negre) de control 16 piese: un rege, o regină, două ture, doi cavaleri, doi episcopi, și opt pioni. Scopul jocului este de a șah-mat regele adversarului, astfel că regele este ame ...

Cuvânt de Căutare JUCA ►

Cuvânt de căutare

5
5 din 10 - 17436 voturi
Jucat
101001
ori

Parentajul pe bază de cuvânt căutare joc. Faceţi clic şi glisaţi pentru a selecta cuvintele de la tabla de joc. Finlandeză repede pentru a apuca cel mai mare scor bonus pe care le puteţi. Fiecare joc va aleator loc un sub set de cuvinte de la biblioteca, asa ca fiecare joc este diferit.