Jocuri Online

Mișcarea Planificare

Joc de inteligenta

Mișcarea planificare

Mișcarea Planificare Evaluare: 2/10

Joc mișcarea planificare

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Acest joc gratuit on-line implică o mulțime de gândire. Trebuie să plasați butoanele direcționale săgeată pe care le au la dispoziție în colțul din dreapta sus al ecranului de pe teren, astfel încât, atunci când pașii de tancuri pe el, se va lua această direcție. Veți avea, de asemenea, alte tipuri de butoane, cum ar fi de fotografiere. Pentru a termina un nivel, trebuie să ia orice tancuri pe care le vedeți în portal, astfel încât acestea să poată fi teleportarea. Acest joc este pentru cei cărora le place să cred.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 6397 de ori online. Clasament 3446 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 2.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Evaluare bazat pe 2 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 6397 ori
Mișcarea Planificare

Acest joc gratuit on-line are acum un editor de nivel, harti personalizate, provocările și o mulțime și o mulțime de niveluri. Acest joc este pentru cei care îi place să lovească creier.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Mișcarea Planificare pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Inteligenta numit Mișcarea Planificare. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Mișcarea Planificare , şi este legată de Inteligenta. Noul nostru joc Mișcarea Planificare este unul dintre cele mai bune jocuri de Inteligenta puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Mișcarea Planificare, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Mișcarea Planificare
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de inteligenta

Simpsons întrebări JUCA ►

Simpsons întrebări

6
6 din 10 - 20270 voturi
Jucat
122540
ori

Iti place integrame? Iti place serialul de televiziune Familia Simpson? Instrucțiuni: folosi mouse-ul pentru a selecta o imagine și scrie răspunsul. Aveți posibilitatea să faceți clic pe butonul din stânga mouse-ului pe problema si scrie raspunsul. Un puzzle clasic, care testează cunoștințele din seria Familia Simpson. Vă că știți toate personajele, toate locurile, toate acestea vor ajuta să termini jocul. Dacă ați ...

Şah Online JUCA ►

Şah online

5
5 din 10 - 11332 voturi
Jucat
104415
ori

Un joc de șah on-line! Încercați să câștige acest joc on-line și pentru a obține termina regele adversarului. Instrucțiuni: este jucat pe o tablă 8x8 cu 64 de pătrate. La început, fiecare jucător (un joc cu piesele albe și una cu piesele negre) de control 16 piese: un rege, o regină, două ture, doi cavaleri, doi episcopi, și opt pioni. Scopul jocului este de a șah-mat regele adversarului, astfel că regele este ame ...

Cuvânt de Căutare JUCA ►

Cuvânt de căutare

5
5 din 10 - 17440 voturi
Jucat
102429
ori

Parentajul pe bază de cuvânt căutare joc. Faceţi clic şi glisaţi pentru a selecta cuvintele de la tabla de joc. Finlandeză repede pentru a apuca cel mai mare scor bonus pe care le puteţi. Fiecare joc va aleator loc un sub set de cuvinte de la biblioteca, asa ca fiecare joc este diferit.