Jocuri Online

Sfideze Gravitatia

Joc de inteligenta

Sfideze gravitatia

Sfideze Gravitatia Evaluare: 1/10

Joc sfideze gravitatia

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Acest joc gratuit pe linie poate fi numit, de asemenea, o platformă de joc, dar are un singur scop: pentru a ajunge la căpşuni. Ajutor Charlie aduna toate căpşunile de gravitatea îndoire în acest platformer drăguţ, dar puzzle provocator. Puteţi muta şi sari cu tastele săgeată. Apăsaţi tasta Schimba pentru a activa gravitatea cu susul în jos. Ştiind acest lucru, tot ce trebuie să faceţi este să ne gândim la o modalitate de a ajunge la capsuni de mers pe jos de pe platforme, pe de o parte sau alta!

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 5995 de ori online. Clasament 3253 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 1.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
1

Evaluare bazat pe 24 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 5995 ori
Sfideze Gravitatia

Gravitate, care se numeste, de asemenea, gravitaţie, este un fenomen natural prin care corpurile fizice atrag cu o forţă proporţională cu masele lor. Într-un fel putem înţelege, este agentul care dă greutate de obiecte cu masă şi le face să cadă la pământ atunci când sunt aruncate.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Sfideze Gravitatia pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Inteligenta numit Sfideze Gravitatia. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Sfideze Gravitatia , şi este legată de Inteligenta. Noul nostru joc Sfideze Gravitatia este unul dintre cele mai bune jocuri de Inteligenta puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Sfideze Gravitatia, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Sfideze Gravitatia
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de inteligenta

Simpsons întrebări JUCA ►

Simpsons întrebări

6
6 din 10 - 20270 voturi
Jucat
121093
ori

Iti place integrame? Iti place serialul de televiziune Familia Simpson? Instrucțiuni: folosi mouse-ul pentru a selecta o imagine și scrie răspunsul. Aveți posibilitatea să faceți clic pe butonul din stânga mouse-ului pe problema si scrie raspunsul. Un puzzle clasic, care testează cunoștințele din seria Familia Simpson. Vă că știți toate personajele, toate locurile, toate acestea vor ajuta să termini jocul. Dacă ați ...

Şah Online JUCA ►

Şah online

5
5 din 10 - 11332 voturi
Jucat
102409
ori

Un joc de șah on-line! Încercați să câștige acest joc on-line și pentru a obține termina regele adversarului. Instrucțiuni: este jucat pe o tablă 8x8 cu 64 de pătrate. La început, fiecare jucător (un joc cu piesele albe și una cu piesele negre) de control 16 piese: un rege, o regină, două ture, doi cavaleri, doi episcopi, și opt pioni. Scopul jocului este de a șah-mat regele adversarului, astfel că regele este ame ...

Cuvânt de Căutare JUCA ►

Cuvânt de căutare

5
5 din 10 - 17436 voturi
Jucat
101001
ori

Parentajul pe bază de cuvânt căutare joc. Faceţi clic şi glisaţi pentru a selecta cuvintele de la tabla de joc. Finlandeză repede pentru a apuca cel mai mare scor bonus pe care le puteţi. Fiecare joc va aleator loc un sub set de cuvinte de la biblioteca, asa ca fiecare joc este diferit.