Jocuri Online

Nebun Ambulanţă

Joc de masini

Nebun ambulanţă

Nebun Ambulanţă Evaluare: 6/10

Joc nebun ambulanţă

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Drive această ambulanţă cât de repede posibil! De presă de la stânga şi la dreapta pentru a pilota arrow chei, în sus şi în jos tastele de control al vitezei, şi SPAŢIU pentru a sari.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 169999 de ori online. Clasament 51 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 16372 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 169999 ori
Nebun Ambulanţă

permis de conducere, de unitate, de ambulanţă, rapid, viteza,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Nebun Ambulanţă pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Masini numit Nebun Ambulanţă. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Nebun Ambulanţă , şi este legată de Masini. Noul nostru joc Nebun Ambulanţă este unul dintre cele mai bune jocuri de Masini puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Nebun Ambulanţă, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Nebun Ambulanţă
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de masini

Nebun Masina de Politie JUCA ►

Nebun masina de politie

5
5 din 10 - 86752 voturi
Jucat
549432
ori

Drive aceasta masina de politie cât mai repede posibil! De presă de la stânga şi la dreapta pentru a pilota arrow chei, în sus şi în jos tastele de control al vitezei, şi SPAŢIU pentru a sari.

Atelier Auto JUCA ►

Atelier auto

2
2 din 10 - 13632 voturi
Jucat
106211
ori

Măriţi-vă punctele prin furnizarea de servicii la cererea clienţilor, aşa cum este arătat. Sistemului de control: a se folosi mouse-ul pentru a muta.

Rasa de Mort JUCA ►

Rasa de mort

5
5 din 10 - 15144 voturi
Jucat
89837
ori

Pregatiti-va pentru o cursa mortala, în acest joc de curse cu mersul rapid! Battle-o faţă de alte masini care sunt echipate cu tot felul de arme. Colecta de putere-up-uri pentru a vă ajuta pe drum şi să încerce să ajungă la linia de finiş! Rasa pe stradă să bată autoturisme şi suflă peste ei, şi le tir cu rachete.