Jocuri Online

Medicale

Juca jocuri de medicale

Jocuri de medicale

Jocuri de medicale, astfel încât să te poţi distra în fiecare zi pe site-ul nostru, fără a instala sau descărcarea ceva. Zona dvs. de agrement şi de divertisment on-line.

Jocuri online de medicale

Comentează!
Votează!
Distribuie!
Delicious
Joc recomandat de medicale

Frenezie Spital

Joc frenezie spital JUCA ►

Într-un spital ocupat, asistenta șefă a fost responsabil de tot. Tu trebuie să controleze asistenta si distribui la pacienti in fiecare doctor. Pentru a trimite un pacient trebuie să pună asistenta apropiat de specialitate și trageți la următorul pacient. Spitalul are mai multe plante, și de necesitatea ... Citeşte mai mult

Jocuri de [medicale online pentru a juca gratuit în limba română şi de jocuri flash de [medicale, să se joace cu cele mai noi jocuri în fiecare zi

Jocuri gratuite de medicale

Nou în medicale

Medicale

Joaca jocuri online gratuite de în limba română. Medicii de jocuri, va trebui să aibă grijă de un bolnav sau pacient. Jucand jocuri Spitale. Trebuie să exploreze pacienti, analiza simptome pentru a vedea ce boli au. Trebuie să ofere servicii de ingrijire medicala pentru pacienti. Operațiunile de jocuri de noroc chirurgi. Jocuri de asistente medicale, în care trebuie să aibă grijă de bolnavi. Medicii au de a face diagnosticul, tratamentul si prevenirea bolilor. Științe ale sănătății. Spitalul de Urgenta, in care pacientii ajung bolnavi și au nevoie pentru a se vindeca și vindeca. Grija pentru bolnavi și de îngrijire. Descopera care sunt boala si ucide virusi si bacterii care le produc. Specialitati medicale, cum ar fi Patologie, Cardiologie, Chirurgie, Dermatologie, Endocrinologie și Nutriție, Neurologie, Genetica, respiratorii Medicina, Geriatrie, Hematologie, Microbiologie și Parazitologie. Pediatrie este de îngrijire a copiilor bolnavi. Psihiatrie este psihologică a pacienților, cum ar fi psihologia. Aceasta cuprinde o varietate de practici de îngrijire a sănătății a evoluat pentru a menține și a restabili sănătatea prin prevenirea și tratamentul bolilor de ființe umane.

Jocuri Online de medicale, care sunt cu adevărat amuzant pentru a juca gratuit jocuri flash de medicale. Această categorie se referă la această știință dedicat studiului de viață, de sănătate, boală și moarte de ființe umane. medicii si asistentele medicale au de a face diagnosticul, tratamentul si prevenirea bolilor. participa la pacientii care ajung la consultare, clinica sau spital. primar. terapie intensiva. chirurgie pentru a opera pe pacienți. Științe ale sănătății. jocuri virusuri care infectează și distruge celulele și oameni. medicul, ca agent activ în procesul de sănătate. sistemului de sănătate și de sănătate publică. anatomia omului: studiul de structura fizică a organismului uman. este știința aplicată sau practică de diagnostic, tratament, si de prevenire a bolilor.. Aici veţi găsi jocuri online de medicale pentru a juca în limba română, fără a fi nevoie să instalaţi sau să descarce ceva de pe computerul dvs., conţinutul noastre sunt 100% sigure. Nou jocuri de medicale, care sunt actualizate în fiecare zi şi de cele mai bune jocuri pentru copii. Jocuri gratuite de medicale zi cu zi şi de jocuri video pe care le puteţi utiliza de la computer şi să le împărtăşeşti cu prietenii si contactele de pe reţelele sociale precum Facebook, Twitter sau Google Plus.