Jocuri Online

Fotografice de Memorie

Joc de memorie

Fotografice de memorie

Fotografice de Memorie Evaluare: 2/10

Joc fotografice de memorie

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc inovatoare, va trebui să verificaţi dacă aveţi memorie fotografică. Pe parcursul a 10 secunde, trebuie sa te uiti la un grup de cifre şi după ce vei vedea sa se potrivesc. Vei avea 10 secunde pentru a se potrivi cu cifre în acelaşi mod şi în aceleaşi poziţii. Când timpul a trecut, tu treci la urmatorul nivel. Scorul dvs. va fi majore sau minore, în funcţie de memoria vizuală. Cel mai mare punctaj va fi 10.000 de puncte pe fiecare nivel. Faceţi clic pe cifre pentru a le alege şi de a vă mutaţi mousuri pentru a muta cifrele.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 12487 de ori online. Clasament 1745 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 2.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Evaluare bazat pe 476 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 12487 ori
Fotografice de Memorie

de memorie, cifre, se potrivesc,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Fotografice de Memorie pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Memorie numit Fotografice de Memorie. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Fotografice de Memorie , şi este legată de Memorie. Noul nostru joc Fotografice de Memorie este unul dintre cele mai bune jocuri de Memorie puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Fotografice de Memorie, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Fotografice de Memorie
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de memorie

Scooby Doo: Caută în Cuplu JUCA ►

Scooby doo: caută în cuplu

4
4 din 10 - 1020 voturi
Jucat
18950
ori

Pregateste-te pentru a juca acest joc distractiv şi de memorie provocator de Scooby Doo cu exprimate de Serie \"Scooby Doo\". Veţi câştiga mai multe puncte daca sunt mai rapide. În acest joc, nu va fi de 2 cărţi de eacg caracter şi va trebui să cautare (click cu mousuri) două cărţi de acelaşi caracter.

Imagini ale Vieţii Marină JUCA ►

Imagini ale vieţii marină

4
4 din 10 - 534 voturi
Jucat
15300
ori

Meciul mine este un joc de memorie compus din 6 rânduri de 6 cărţi în valoare totală de 36 cărţi cu totul o temă acvatic. Cele 36 de cărţi sunt împărţite în perechi, astfel încât există 18 de perechi în punte. Testaţi-vă abilităţile şi vedeţi dacă puteţi bate ceasul şi a descoperi toate cele 18 de perechi înainte ca timpul să expire.

Amintindu Pi Număr JUCA ►

Amintindu pi număr

4
4 din 10 - 664 voturi
Jucat
13837
ori

alergător Pi este un joc de memorie în cazul în care va trebui să reamintească cifre succesive ale matematice Pi constantă. Croc va merge atunci când nu există cifre ale numărului Pi şi el va cădea atunci când nu există cifre ale numărului Pi. Veţi folosi tastatura pentru a scrie numere