Jocuri Online

Trei Imagini de o Aceeaşi Cifră

Joc de memorie

Trei imagini de o aceeaşi cifră

Trei Imagini de o Aceeaşi Cifră Evaluare: 5/10

Joc trei imagini de o aceeaşi cifră

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc creierului, puteţi vedea diferite cărămizi. Când faceţi clic pe cărămizi, puteţi vedea o cifră. Trebuie să alegeţi trei cărămizi cu aceeaşi cifră pentru a obţine puncte, deoarece, dacă alegeţi trei cărămizi şi trei cărămizi nu au aceeaşi cifră, cărămizi vor disparea si pierzi puncte. Tu a lua 1000 de puncte, atunci când oaspete şi vă veţi pierde 100 de puncte, atunci când nu reuşesc.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 9563 de ori online. Clasament 2151 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 190 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 9563 ori
Trei Imagini de o Aceeaşi Cifră

de memorie, creier joc, cifre,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Trei Imagini de o Aceeaşi Cifră pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Memorie numit Trei Imagini de o Aceeaşi Cifră. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Trei Imagini de o Aceeaşi Cifră , şi este legată de Memorie. Noul nostru joc Trei Imagini de o Aceeaşi Cifră este unul dintre cele mai bune jocuri de Memorie puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Trei Imagini de o Aceeaşi Cifră, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Trei Imagini de o Aceeaşi Cifră
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de memorie

Scooby Doo: Caută în Cuplu JUCA ►

Scooby doo: caută în cuplu

4
4 din 10 - 1020 voturi
Jucat
18950
ori

Pregateste-te pentru a juca acest joc distractiv şi de memorie provocator de Scooby Doo cu exprimate de Serie \"Scooby Doo\". Veţi câştiga mai multe puncte daca sunt mai rapide. În acest joc, nu va fi de 2 cărţi de eacg caracter şi va trebui să cautare (click cu mousuri) două cărţi de acelaşi caracter.

Imagini ale Vieţii Marină JUCA ►

Imagini ale vieţii marină

4
4 din 10 - 534 voturi
Jucat
15300
ori

Meciul mine este un joc de memorie compus din 6 rânduri de 6 cărţi în valoare totală de 36 cărţi cu totul o temă acvatic. Cele 36 de cărţi sunt împărţite în perechi, astfel încât există 18 de perechi în punte. Testaţi-vă abilităţile şi vedeţi dacă puteţi bate ceasul şi a descoperi toate cele 18 de perechi înainte ca timpul să expire.

Amintindu Pi Număr JUCA ►

Amintindu pi număr

4
4 din 10 - 664 voturi
Jucat
13837
ori

alergător Pi este un joc de memorie în cazul în care va trebui să reamintească cifre succesive ale matematice Pi constantă. Croc va merge atunci când nu există cifre ale numărului Pi şi el va cădea atunci când nu există cifre ale numărului Pi. Veţi folosi tastatura pentru a scrie numere