Jocuri Online

Pixel Motociclete

Joc de motociclete

Pixel motociclete

Pixel Motociclete Evaluare: 8/10

Joc pixel motociclete

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc gratuit pe linia pe care trebuie sa conduci motocicleta pe o pistă stil de montagne russe, plin de pante, curbe și entorse. Ia parte la o cursa cu motocicleta urbană și de a lua primul la linia de sosire! Fii atent la drum, nu se încadrează de pe pod! Dovedeste ca esti un pro real în ceea ce faci! Colecta nitro pentru a merge mai repede, bani câștig, upgrada motocicleta ta și de a debloca piese noi! Utilizați tastele săgeată pentru a conduce si tastele X sau N pentru a activa nitro.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 6327 de ori online. Clasament 3160 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 8.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Evaluare bazat pe 8 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 6327 ori
Pixel Motociclete

Acest joc motocicleta are un aspect foarte rece joc video retro cu desene și ilustrații, care sunt realizate cu pixeli mari și ascuțite.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Pixel Motociclete pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Motociclete numit Pixel Motociclete. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Pixel Motociclete , şi este legată de Motociclete. Noul nostru joc Pixel Motociclete este unul dintre cele mai bune jocuri de Motociclete puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Pixel Motociclete, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Pixel Motociclete
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de motociclete

Curse de motociclete JUCA ►

Curse de motociclete

5
5 din 10 - 16036 voturi
Jucat
96375
ori

Rasa împotriva 3 adversarii. Completaţi 3 ture, pentru a ajunge la intră în tabelul de punctaj. Pentru a debloca piese noi, trebuie să fi primul pe o linie de finisaj.

Urbane Motocros JUCA ►

Urbane motocros

6
6 din 10 - 8196 voturi
Jucat
86259
ori

Trece peste toate obstacolele şi nu se încadrează în jos cu motocicleta. Debloc vehiculele noi. Sugestie: Dacă rămâneţi blocat la un nivel încerca trecerea vehiculelor. Fiecare vehicul veni cu propriile avantaje.

3D moartea rasă în Noaptea JUCA ►

3d moartea rasă în noaptea

5
5 din 10 - 8488 voturi
Jucat
82323
ori

Porneşte şi supravieţui o plimbare pe timp de noapte de pe motocicleta printr-o pădure de rapid şi periculos. Cât de departe în pădure de deces poţi supravieţui? Instrucţiuni: Utilizaţi tastele stânga şi la dreapta pentru a guverna, şi săgeată sus pentru a accelera. Nu lovit de copaci şi a colecta puncte!