Jocuri Online

Rostogoli şi exploda

Joc de motociclete

Rostogoli şi exploda

Rostogoli şi exploda Evaluare: 4/10

Joc rostogoli şi exploda

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

rostogoli şi exploda motocicleta şofer cu dinamita. Încercaţi să detona cât mai multe dinamită ca tine poate, cu trei rulează. Controale: pana la accelera. în jos pentru a frana, la stânga pentru a se apleca înapoi, dreptul de a se apleca înainte, SPAŢIU pentru a sari. Şoferul va cădea jos de pe bicicleta. După căderea: ghiont unitatea utilizând săgeţile de la tastatură.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 27556 de ori online. Clasament 631 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 4.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Evaluare bazat pe 1998 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 27556 ori
Rostogoli şi exploda

Rostogoli şi exploda, exploda, dinamită, motocros, sari, nebun de biciclete,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Rostogoli şi exploda pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Motociclete numit Rostogoli şi exploda. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Rostogoli şi exploda , şi este legată de Motociclete. Noul nostru joc Rostogoli şi exploda este unul dintre cele mai bune jocuri de Motociclete puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Rostogoli şi exploda, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Rostogoli şi exploda
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de motociclete

Curse de motociclete JUCA ►

Curse de motociclete

5
5 din 10 - 16036 voturi
Jucat
97912
ori

Rasa împotriva 3 adversarii. Completaţi 3 ture, pentru a ajunge la intră în tabelul de punctaj. Pentru a debloca piese noi, trebuie să fi primul pe o linie de finisaj.

Urbane Motocros JUCA ►

Urbane motocros

6
6 din 10 - 8198 voturi
Jucat
87765
ori

Trece peste toate obstacolele şi nu se încadrează în jos cu motocicleta. Debloc vehiculele noi. Sugestie: Dacă rămâneţi blocat la un nivel încerca trecerea vehiculelor. Fiecare vehicul veni cu propriile avantaje.

3D moartea rasă în Noaptea JUCA ►

3d moartea rasă în noaptea

5
5 din 10 - 8488 voturi
Jucat
83896
ori

Porneşte şi supravieţui o plimbare pe timp de noapte de pe motocicleta printr-o pădure de rapid şi periculos. Cât de departe în pădure de deces poţi supravieţui? Instrucţiuni: Utilizaţi tastele stânga şi la dreapta pentru a guverna, şi săgeată sus pentru a accelera. Nu lovit de copaci şi a colecta puncte!