Jocuri Online

Trage de nave

Joc de nave spatiale

Trage de nave

Trage de nave Evaluare: 2/10

Joc trage de nave

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc de spaţiu, aveţi pentru a trage o serie de bombe, care împiedică aceste da, şi atunci când încărcaţi o înălţime, va trebui să tragă un avion, prevenind avionul de la tine. Pentru a face acest lucru, veţi utiliza tastele săgeată pentru a naviga si acoperire bara de spaţiu pentru a trage.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 62467 de ori online. Clasament 218 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 2.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Evaluare bazat pe 4514 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 62467 ori
Trage de nave

nave spaţiale, aeronave, bombe,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Trage de nave pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Nave Spatiale numit Trage de nave. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Trage de nave , şi este legată de Nave Spatiale. Noul nostru joc Trage de nave este unul dintre cele mai bune jocuri de Nave Spatiale puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Trage de nave, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Trage de nave
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de nave spatiale

Galaxy Protecţia JUCA ►

Galaxy protecţia

5
5 din 10 - 7084 voturi
Jucat
60097
ori

Parerea Galaxy este atacat de alien invadatori. Dvs. de război a fost încredinţată, cu o misiune importantă. Infiltra inamicul spaţiu forţe şi distruge toate navele care controlează operaţiuni militare. O mulţime de inamic spaţiu luptători şi avioane de luptă va sta in drumul tau încercarea de a împiedica realizarea misiunea ta. Va zbura peste diferite zone de luptă în fiecare nivel. Veţi întâlni diferite nave ...

Apăra pe Pamant JUCA ►

Apăra pe pamant

5
5 din 10 - 2482 voturi
Jucat
22891
ori

Misiunea ta in acest joc de apărare este de a-şi apăra pe Pamant invadeze UFOs. Străinii sunt ne invadeze pământul şi este de până la tine pentru a-şi apăra o importantă fabrică nucleară. Face acest lucru prin achizitionarea tunuri, formarea de noi apărătorilor şi le spune ce să fac. Puteţi, de asemenea, nevoia de a face deciziile strategice cu privire la ceea ce aţi cumpărat tunuri şi ce upgrad ...

Spaţiu de Călătorie JUCA ►

Spaţiu de călătorie

5
5 din 10 - 1242 voturi
Jucat
19772
ori

Folosiţi-vă abilităţile de a manevra dvs. de nave spaţiale, fără a se distruge. Va trebui să orienteze spaţiale prin diferite niveluri de colectare orbs. De ce sunt mai repede, cu atât mai multe puncte te! Aveţi grijă să nu atingă pereţii, pe măsură ce va fi penalizat în funcţie de cât de greu este de impact. Utilizaţi tastele săgeată, IJKL sau WASD pentru a controla nava.