Jocuri Online

Ospătăriţă

Juca jocuri de ospătăriţă

Jocuri de ospătăriţă

Jocuri de ospătăriţă, astfel încât să te poţi distra în fiecare zi pe site-ul nostru, fără a instala sau descărcarea ceva. Zona dvs. de agrement şi de divertisment on-line.

Jocuri online de ospătăriţă

Comentează!
Votează!
Distribuie!
Delicious
Joc recomandat de ospătăriţă

Cafenea Chelnerita

Joc cafenea chelnerita JUCA ►

Servește clienții într-o cafenea. În acest joc online gratuit vă controla o chelneriță într-o cafenea. Tu trebuie să participe și să servească toți clienții, fără a lua prea. Clienții vin la cafenea și să stea în tabelele goale, astfel încât acestea să nu se. ... Citeşte mai mult

Jocuri de [ospătăriţă online pentru a juca gratuit în limba română şi de jocuri flash de [ospătăriţă, să se joace cu cele mai noi jocuri în fiecare zi

Jocuri gratuite de ospătăriţă

Nou în ospătăriţă

Ospătăriţă

Joaca jocuri online gratuite de în limba română. Jocuri unde chelneri trebuie pentru a servi clienții, pregăti și servi preparate din alimente într-un restaurant. Ospătăriţă jocuri pentru fete. Joc chelner. Jocuri de Ospătăriţă Restaurant amuzant. joc de Ospătăriţă. Jocuri de chelneri. Sunt responsabile de a servi in industria ospitalitatii. De băieți și fete, care servesc clienții în restaurante și baruri. Restaurant chelnerițe jocuri. Oamenii primesc ordine de la mese și servi clienții unități din sectorul alimentar. În mod normal, ele sunt fete sau baieti tineri care castiga un salariu cu această activitate. Lucrătorii din restaurante. Lucrătorii din baruri și cafenele. Simulatoare de restaurante în care o fată trebuie să ia comanda de la client, du-te la bucătărie pentru a pregăti alimente și apoi servesc la masă sau bar. Deservesc clienții într-un restaurant, cafenea sau bar. Lucra joc de simulare. Practică, ca și cum ar fi treaba ta. Mese și doresc sfaturi de la clienti.

Jocuri Online de ospătăriţă, care sunt cu adevărat amuzant pentru a juca gratuit jocuri flash de ospătăriţă. Această categorie se referă la chelneri, în cazul în care trebuie să servească clienții care sunt apar pentru stabilirea, în care să lucreze. de locuri de muncă chelner este de a servi clienții de la ghișeu. a trebuie să vezi preparare a produselor alimentare și de gătit. care servește mâncăruri și comenzile de la clienți cu tava. creante clienții cont. curățați bara și tabele. colecta toate la sfârșitul zilei și părăsească locul de muncă curat. Învăța o meserie în aceste tabele jocuri în așteptare, în care trebuie să faci ceea ce trebuie pentru a personalului care lucrează într-un restaurant. fii dragut cu oamenii care vin la stabilirea si ajuta semenii. trebuie să poarte uniforma întotdeauna bine îngrijit. trebuie să fie frumos pentru clienții pentru a câștiga sfaturi bune.. Aici veţi găsi jocuri online de ospătăriţă pentru a juca în limba română, fără a fi nevoie să instalaţi sau să descarce ceva de pe computerul dvs., conţinutul noastre sunt 100% sigure. Nou jocuri de ospătăriţă, care sunt actualizate în fiecare zi şi de cele mai bune jocuri pentru copii. Jocuri gratuite de ospătăriţă zi cu zi şi de jocuri video pe care le puteţi utiliza de la computer şi să le împărtăşeşti cu prietenii si contactele de pe reţelele sociale precum Facebook, Twitter sau Google Plus.