Jocuri Online

Cafenea Chelnerita

Joc de ospătăriţă

Cafenea chelnerita

Cafenea Chelnerita Evaluare: 5/10

Joc cafenea chelnerita

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Servește clienții într-o cafenea. În acest joc online gratuit vă controla o chelneriță într-o cafenea. Tu trebuie să participe și să servească toți clienții, fără a lua prea. Clienții vin la cafenea și să stea în tabelele goale, astfel încât acestea să nu se. Note atunci când apelați la masă și spune că tot ceea ce cere. Trece pentru a bucătar pentru a pregăti feluri de mâncare, cum ar fi hot-dog, pizza, salate, fripturi și băuturi, cum ar fi cafea sau suc. Servi rapid toți clienții din cafenea pentru a le menține fericit și vin înapoi.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 19217 de ori online. Clasament 1172 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 536 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 19217 ori
Cafenea Chelnerita

Joc de mese într-o cafenea de așteptare. În joc ai control o chelneriță care are de a servi clienții în orice moment. Pune ordine în bucătărie, unde bucătarul pregătește. Concediul de pe tejghea pentru tine de a ridica fiecare fel de mâncare și ia-o la masa corespunzătoare. Trebuie să pregătească băuturi, cutii de băuturi care mașinile automate. Clienții vin și se duc și va trebui să-i instruiască la toate produsele alimentare și băuturi au ordonat, fără a fi nevoie să aștepte. Un serviciu bun client astfel încât să fie fericit și să câștige mai mulți bani.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Cafenea Chelnerita pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Ospătăriţă numit Cafenea Chelnerita. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Cafenea Chelnerita , şi este legată de Ospătăriţă. Noul nostru joc Cafenea Chelnerita este unul dintre cele mai bune jocuri de Ospătăriţă puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Cafenea Chelnerita, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Cafenea Chelnerita
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de ospătăriţă

Rochie chelnerul și chelnerița JUCA ►

Rochie chelnerul și chelnerița

5
5 din 10 - 1462 voturi
Jucat
26243
ori

Joc de modă în care trebuie să te îmbraci chelner și chelneriță într-o casă, un serviciu intern elegant. Au uniformele tuturor lucrătorilor pe piața internă de acasă și trebuie să aleagă una pentru fiecare. Pentru a face acest lucru, selectați unul dintre personaje, de sex masculin sau feminin (făcând clic cu mouse-ul) și alegeți toate hainele. Selectați fiecare element, făcând clic pe pantofi, p& ...

Cina restaurant JUCA ►

Cina restaurant

5
5 din 10 - 628 voturi
Jucat
19871
ori

Ajutor Jane să fie o chelneriţă bun. Va trebui pentru a se potrivi clienţii dvs. în locuri lor preferat de culoare, apoi luaţi notele lor de ceea ce vor să mănânce. Serviti rapid sau vor fi supăraţi şi du-te departe, odată ce au trecut nota de la bucătar-şef, trebuie să duceţi-l la masă, şi apoi, odată terminat, va trebui să ia-le de selectare, şi se lasă masa curata pentru unui client nou. ...

Diner Dash JUCA ►

Diner dash

6
6 din 10 - 914 voturi
Jucat
15570
ori

Clasic Diner Dash joc, Flo chelnerita, ce putem spune despre acest joc de calculator care nu ştiu deja. E un clasic, unul dintre jocurile pe calculator cele mai jucate de către utilizatori. Tu stii ca trebuie sa stai clienţii dvs. la mesele de culoare şi apoi să ia note de ceea ce sa manance. Dă-i drumul repede pentru a câştiga mai multe puncte şi atinge scopurile.