Jocuri Online

Parca Un Inteligent

Joc de parcare

Parca un inteligent

Parca Un Inteligent Evaluare: 4/10

Joc parca un inteligent

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc gratuit pe linia, singurul scop este de a conduce masina galben inteligent la locul indicat exact cu creta pe drum. Utilizaţi săgeţile de pe tastatură pentru a părăsi partea frontală a maşinii în cazul în care se spune fata, şi să lase partea din spate a masinii, unde se spune Înapoi. Dacă deteriora masina prea mult, 'vei pierde!

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 8041 de ori online. Clasament 2686 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 4.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Evaluare bazat pe 94 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 8041 ori
Parca Un Inteligent

manevră inteligentă,, masini mici,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Parca Un Inteligent pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Parcare numit Parca Un Inteligent. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Parca Un Inteligent , şi este legată de Parcare. Noul nostru joc Parca Un Inteligent este unul dintre cele mai bune jocuri de Parcare puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Parca Un Inteligent, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Parca Un Inteligent
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de parcare

Parcare o Masina JUCA ►

Parcare o masina

6
6 din 10 - 2548 voturi
Jucat
31035
ori

În acest joc pe calculator, va trebui să parc în locul disponibil doar de parcare. Puteți utiliza tastele săgeată pentru a conduce masina. Ai pierdut, atunci când atingeți linia continuă sau invada alte parcare. Muta masina ta pentru parcare a lăsa mașina în locul potrivit. Trebuie să te uiți la spațiul liber să părăsească vehiculul dumneavoastră. Trebuie să fii atent, la fel ca în viața reală pen ...

3D BMW Parcare JUCA ►

3d bmw parcare

5
5 din 10 - 1610 voturi
Jucat
21098
ori

Un joc gratuit de pe linie în cazul în care va trebui să parcaţi un BMW gri, cu un mediu complet 3D. Trebuie să utilizaţi săgeţile pentru circulaţie, şi bara de spaţiu pentru a frana. Un joc de masina in calitate 3D, pe linie şi gratuit.

Valet Parcare JUCA ►

Valet parcare

5
5 din 10 - 708 voturi
Jucat
14739
ori

In acest joc tu esti valetul parc, clientii dumneavoastra sunt unice, astfel încât să trebuie să fie atent să nu scapam de masina in alte masini parcate împotriva bordură sau de parcare. Ai 3 minute sa parchezi masina, alte masini sunt în aşteptare şi a bolnavului. A controla masina cu tastele săgeată.