Jocuri Online

Platforma

Juca jocuri de platforma

Jocuri de platforma

Jocuri de platforma, astfel încât să te poţi distra în fiecare zi pe site-ul nostru, fără a instala sau descărcarea ceva. Zona dvs. de agrement şi de divertisment on-line.

Jocuri online de platforma

Comentează!
Votează!
Distribuie!
Delicious
Joc recomandat de platforma

bile pătrați

Joc bile pătrați JUCA ►

Un pătrat negru rău vrea să transforme toate bilele în pătrate. Esti o bilă roșie trebuie să bată toate nivelurile și obstacolele pentru a scăpa de inamic și elibera alte bile prinse. Un joc platformă în cazul în care va trebui să mergi colectare stele de pe fiecare ecran, sărind de la platforma de la platforma, evitarea sau ucider ... Citeşte mai mult

Jocuri de [platforma online pentru a juca gratuit în limba română şi de jocuri flash de [platforma, să se joace cu cele mai noi jocuri în fiecare zi

Jocuri gratuite de platforma

Nou în platforma

Platforma

Joaca jocuri online gratuite de în limba română. Jocuri de ecrane continue să fie depășind nivelul de la nivelul într-un cadru cu obstacole de tot felul, de calificare și de distracție împreună. Mergi platforme. Ecrane unde trebuie să te duci nivelul de nivelul de mișcare. Aveți de gând ecrane care sunt la niveluri diferite, astfel încât jocurile sunt așa-numitele. Trebuie să deplaseze pe suprafețe, la diferite niveluri. Scopul este de a ajunge la sfârșitul fiecărui ecran. De multe ori va trebui să meargă de colectare monede de aur, bijuterii, premii sau orice altceva de-a lungul drum. Mișcarea se bazează pe deplasarea orizontală spre stânga sau spre dreapta. Pentru a depăși ecranul trebuie să rulați la dreapta pentru a ajunge la final și a trece la nivelul următor. Este un joc video care implică utilizarea unui avatar pentru a sari între platforme suspendate, peste obstacole, sau ambele pentru a avansa de joc. Provocările sunt cunoscute ca puzzle-uri sărituri.

Jocuri Online de platforma, care sunt cu adevărat amuzant pentru a juca gratuit jocuri flash de platforma. Această categorie se referă la mergi platforme. platforma de joc este un gen de jocuri video caracterizat prin faptul de a merge, alerga, sari, zbura, înot sau urca pe un număr de platforme și suprafețe, cu dușmanii, în timp ce colectarea de obiecte pentru a termina jocul. explorarea jocuri video platforma au un stil de joc diferit de platformele tradiționale, mai ales într-un scenariu mai mare, va trebui să se deplaseze de mai multe ori și în mai multe direcții. un joc în care un jucător trebuie să sari peste / în / pe obiecte / platforme, în scopul de a termina jocul. un joc în care teme comune includ colectarea de lucruri, lupta dușmani mici și niveluri, cu o bătălie sef de la sfârșitul. exemple - mario, sonic, rayman. frecvent asociate cu consola de jocuri, au existat mai multe jocuri platformă importantă lansat de arcade video, precum și de console de jocuri portabile și calculatoare acasă.. Aici veţi găsi jocuri online de platforma pentru a juca în limba română, fără a fi nevoie să instalaţi sau să descarce ceva de pe computerul dvs., conţinutul noastre sunt 100% sigure. Nou jocuri de platforma, care sunt actualizate în fiecare zi şi de cele mai bune jocuri pentru copii. Jocuri gratuite de platforma zi cu zi şi de jocuri video pe care le puteţi utiliza de la computer şi să le împărtăşeşti cu prietenii si contactele de pe reţelele sociale precum Facebook, Twitter sau Google Plus.