Jocuri Online

Alegerea Dezbatere

Joc de politicienii

Alegerea dezbatere

Alegerea Dezbatere Evaluare: 4/10

Joc alegerea dezbatere

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Alege-ţi candidatul pentru a începe. Când adversarul face o întrebare, trebuie să răspundă la ea printr-un clic pe butonul pentru a deschide lista de răspunsuri posibile. Ridică raspunsul corect pentru a câştiga, sau a răspuns greşit de pierdut. Dezbaterea este viu şi va trebui să răspundă la mai multe puncte dintr-o dată. Dezbaterea dureaza un minut.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 8883 de ori online. Clasament 2046 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 4.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Evaluare bazat pe 346 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 8883 ori
Alegerea Dezbatere

Obama, McCain, dezbatere, a alegerilor,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Alegerea Dezbatere pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Politicienii numit Alegerea Dezbatere. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Alegerea Dezbatere , şi este legată de Politicienii. Noul nostru joc Alegerea Dezbatere este unul dintre cele mai bune jocuri de Politicienii puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Alegerea Dezbatere, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Alegerea Dezbatere
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de politicienii

Pieptene şi Extrem de Geert Wilders JUCA ►

Pieptene şi extrem de geert wilders

5
5 din 10 - 1578 voturi
Jucat
39531
ori

În acest joc, tu eşti Geert Wilders şi aveţi pentru a prinde aparate de ras si sticle de peroxid de hidrogen, evitând ghivece de flori. Dacă aveţi pentru a prinde oaie, vei primi puncte bonus. Geert Wilders este un olandez politicieni. Pentru a deplasa, vă mutaţi mousuri.

Expedierea de Mesaje JUCA ►

Expedierea de mesaje

4
4 din 10 - 1146 voturi
Jucat
23824
ori

În acest joc, trebuie să trimiteţi mesaje de dreptul la oamenii potriviţi şi restaurarea completă a Pământului, pentru a evita zile hotărâre planeta Pamant este invadată de străini. Caractere, care apar în joc, sunt Barack Obama, un robot şi un ştiinţifice. Pentru a expedia mesajul la persoanele potrivite, va trebui să pulsul mousuri butonul stâng pentru a trage şi vă mutaţi la mousuri directe traiectoria împu ...

Atac cu un pantof cu Bush JUCA ►

Atac cu un pantof cu bush

5
5 din 10 - 994 voturi
Jucat
18717
ori

Arunca un pantof de la George W. Bush. Dacă l-a lovit, te puncte, dar dacă nu l-a lovit, el rade de tine. Pentru a lansa în pantof va trebui să utilizaţi tastele săgeată.