Jocuri Online

Dezbatere Noaptea

Joc de politicienii

Dezbatere noaptea

Dezbatere Noaptea Evaluare: 7/10

Joc dezbatere noaptea

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Este decisiv noapte. Este noaptea de dezbatere între Obama şi McCain, va trebui să alegeţi element care doriţi să-l utilizaţi pentru a câştiga dezbatere pe 11 septembrie, razboiul din Irak, economie, sănătate, şi multe altele. Odată ce aţi ales tema, de joc este de a colecta de trei sau mai multe elemente de acelaşi subiect pentru a obţine voturi. Odată afişat tema aleasa de tine, trebuie să vă puneţi-o în partea de sus a liniei de produse în scopul de a câştiga. În cazul în care linia de elemente ajunge la tine, va pierde în dezbatere.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 6839 de ori online. Clasament 2755 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 7.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Evaluare bazat pe 148 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 6839 ori
Dezbatere Noaptea

Obama, McCain, dezbatere, Noaptea, subiecte de discuţie,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Dezbatere Noaptea pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Politicienii numit Dezbatere Noaptea. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Dezbatere Noaptea , şi este legată de Politicienii. Noul nostru joc Dezbatere Noaptea este unul dintre cele mai bune jocuri de Politicienii puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Dezbatere Noaptea, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Dezbatere Noaptea
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de politicienii

Pieptene şi Extrem de Geert Wilders JUCA ►

Pieptene şi extrem de geert wilders

5
5 din 10 - 1578 voturi
Jucat
39531
ori

În acest joc, tu eşti Geert Wilders şi aveţi pentru a prinde aparate de ras si sticle de peroxid de hidrogen, evitând ghivece de flori. Dacă aveţi pentru a prinde oaie, vei primi puncte bonus. Geert Wilders este un olandez politicieni. Pentru a deplasa, vă mutaţi mousuri.

Expedierea de Mesaje JUCA ►

Expedierea de mesaje

4
4 din 10 - 1146 voturi
Jucat
23824
ori

În acest joc, trebuie să trimiteţi mesaje de dreptul la oamenii potriviţi şi restaurarea completă a Pământului, pentru a evita zile hotărâre planeta Pamant este invadată de străini. Caractere, care apar în joc, sunt Barack Obama, un robot şi un ştiinţifice. Pentru a expedia mesajul la persoanele potrivite, va trebui să pulsul mousuri butonul stâng pentru a trage şi vă mutaţi la mousuri directe traiectoria împu ...

Atac cu un pantof cu Bush JUCA ►

Atac cu un pantof cu bush

5
5 din 10 - 994 voturi
Jucat
18717
ori

Arunca un pantof de la George W. Bush. Dacă l-a lovit, te puncte, dar dacă nu l-a lovit, el rade de tine. Pentru a lansa în pantof va trebui să utilizaţi tastele săgeată.