Jocuri Online

Expedierea de Mesaje

Joc de politicienii

Expedierea de mesaje

Expedierea de Mesaje Evaluare: 4/10

Joc expedierea de mesaje

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc, trebuie să trimiteţi mesaje de dreptul la oamenii potriviţi şi restaurarea completă a Pământului, pentru a evita zile hotărâre planeta Pamant este invadată de străini. Caractere, care apar în joc, sunt Barack Obama, un robot şi un ştiinţifice. Pentru a expedia mesajul la persoanele potrivite, va trebui să pulsul mousuri butonul stâng pentru a trage şi vă mutaţi la mousuri directe traiectoria împuşcat.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 23972 de ori online. Clasament 808 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 4.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Evaluare bazat pe 1146 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 23972 ori
Expedierea de Mesaje

restaurare a Pământului, Barack Obama, a străinilor,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Expedierea de Mesaje pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Politicienii numit Expedierea de Mesaje. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Expedierea de Mesaje , şi este legată de Politicienii. Noul nostru joc Expedierea de Mesaje este unul dintre cele mai bune jocuri de Politicienii puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Expedierea de Mesaje, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Expedierea de Mesaje
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de politicienii

Pieptene şi Extrem de Geert Wilders JUCA ►

Pieptene şi extrem de geert wilders

5
5 din 10 - 1578 voturi
Jucat
39685
ori

În acest joc, tu eşti Geert Wilders şi aveţi pentru a prinde aparate de ras si sticle de peroxid de hidrogen, evitând ghivece de flori. Dacă aveţi pentru a prinde oaie, vei primi puncte bonus. Geert Wilders este un olandez politicieni. Pentru a deplasa, vă mutaţi mousuri.

Atac cu un pantof cu Bush JUCA ►

Atac cu un pantof cu bush

5
5 din 10 - 994 voturi
Jucat
18888
ori

Arunca un pantof de la George W. Bush. Dacă l-a lovit, te puncte, dar dacă nu l-a lovit, el rade de tine. Pentru a lansa în pantof va trebui să utilizaţi tastele săgeată.

Bush a se feri de incaltaminte JUCA ►

Bush a se feri de incaltaminte

6
6 din 10 - 668 voturi
Jucat
13387
ori

Tu esti George W. Bush, ex-presedinte, si tu esti in celebra conferinţă de presă, ar trebui să evite pantofi aruncat de jurnalist irakian până când paznici-l reţină.