Jocuri Online

De Mare Lupta

Joc de politicienii

De mare lupta

De Mare Lupta Evaluare: 6/10

Joc de mare lupta

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Acesta este ultimul lupta dintre Obama si McCain. De data aceasta, puteţi alege player. Tu trebuie să câştige lupta pentru a deveni noul preşedinte al Statelor Unite. joc de control: 1) săgeată stânga: Pentru a vă deplasa spre stânga 2) săgeată dreapta: Pentru a vă deplasa spre dreapta 3) Sus Arrow: Salt 4) cu săgeată: ghemuire 5) A: punch 6) S: Până punch 7) D: da 8) Space: Block 9) Down Arrow + D: Lovitura de teren 10) săgeată stânga + R: Runda a lovi cu piciorul 11) săgeată dreapta + R: puternică lovitură de pumn 12) săgeată stânga + D: Salt da 13) săgeată dreapta + D: Salt da 14) X: prime speciale de acţiune.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 7129 de ori online. Clasament 2655 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 192 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 7129 ori
De Mare Lupta

Obama, McCain, Lupta, Ring,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit De Mare Lupta pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Politicienii numit De Mare Lupta. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit De Mare Lupta , şi este legată de Politicienii. Noul nostru joc De Mare Lupta este unul dintre cele mai bune jocuri de Politicienii puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit De Mare Lupta, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

De Mare Lupta
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de politicienii

Pieptene şi Extrem de Geert Wilders JUCA ►

Pieptene şi extrem de geert wilders

5
5 din 10 - 1578 voturi
Jucat
39531
ori

În acest joc, tu eşti Geert Wilders şi aveţi pentru a prinde aparate de ras si sticle de peroxid de hidrogen, evitând ghivece de flori. Dacă aveţi pentru a prinde oaie, vei primi puncte bonus. Geert Wilders este un olandez politicieni. Pentru a deplasa, vă mutaţi mousuri.

Expedierea de Mesaje JUCA ►

Expedierea de mesaje

4
4 din 10 - 1146 voturi
Jucat
23824
ori

În acest joc, trebuie să trimiteţi mesaje de dreptul la oamenii potriviţi şi restaurarea completă a Pământului, pentru a evita zile hotărâre planeta Pamant este invadată de străini. Caractere, care apar în joc, sunt Barack Obama, un robot şi un ştiinţifice. Pentru a expedia mesajul la persoanele potrivite, va trebui să pulsul mousuri butonul stâng pentru a trage şi vă mutaţi la mousuri directe traiectoria împu ...

Atac cu un pantof cu Bush JUCA ►

Atac cu un pantof cu bush

5
5 din 10 - 994 voturi
Jucat
18717
ori

Arunca un pantof de la George W. Bush. Dacă l-a lovit, te puncte, dar dacă nu l-a lovit, el rade de tine. Pentru a lansa în pantof va trebui să utilizaţi tastele săgeată.