Jocuri Online

Power Rangers in jungla

Joc de Power Rangers

Power Rangers in jungla

Power Rangers in jungla Evaluare: 4/10

Joc Power Rangers in jungla

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În vara anului, acesta se deschide filmul "Power Ranger in jungla" şi afişul sunt de vânzare. Ai îndrăzni pentru a reconstrui un afiş de la film?. Pentru a face acest lucru, selectaţi piesa cu şoarece şi atunci când vă alăturaţi 2 sau mai multe piese, acestea vor snap în mod automat.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 56931 de ori online. Clasament 273 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 4.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Evaluare bazat pe 3948 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 56931 ori
Power Rangers in jungla

Power Rangers, Hollywood, jucării pentru băieţi,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Power Rangers in jungla pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Power Rangers numit Power Rangers in jungla. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Power Rangers in jungla , şi este legată de Power Rangers. Noul nostru joc Power Rangers in jungla este unul dintre cele mai bune jocuri de Power Rangers puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Power Rangers in jungla, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Power Rangers in jungla
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Power Rangers

Power Ranger´s costume JUCA ►

Power Ranger´s costume

5
5 din 10 - 8036 voturi
Jucat
76889
ori

Ranger Power purta haine la fel de mult pentru a lupta pentru viaţa lor de zi cu zi. Dacă doriţi să rochie Ranger Power, faceţi clic cu şoarece de pe casca, pantaloni, tricouri si ghete şi veţi vedea că elementul de culoare înţepat schimbări.

Power Rangers Acţiunea JUCA ►

Power Rangers Acţiunea

5
5 din 10 - 4916 voturi
Jucat
62567
ori

Alege-ranger dvs. de putere pentru a vâna benzi de Monster şi să fie erou al ONU. Tu va utiliza tastele săgeată, bara de spaţiu pentru a sari si Z scrisoarea de a ucide.

scena din seria Power Ranger JUCA ►

Scena din seria Power Ranger

5
5 din 10 - 3736 voturi
Jucat
41774
ori

Avem un peisaj din seria Power Rangers, precum şi cu şoarece va trebui să alegeţi jucătorilor de pe scena in acest peisaj.