Jocuri Online

Power Rangers: luptă de luptă-parcurgerea

Joc de Power Rangers

Power Rangers: luptă de luptă-parcurgerea

Power Rangers: luptă de luptă-parcurgerea Evaluare: 5/10

Joc Power Rangers: luptă de luptă-parcurgerea

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc, trăiesc aventura de adolescenti emo 5, care sunt citaţi pentru a salva lumea de la un inamic teribil. Aceasta este o luptă-parcurgerea lupta de joc, în cazul în care fiecare dintre Power Rangers (jucător poate comuta pe ei) are o putere unică. Şi asiguraţi-vă că pentru a viziona intro cel puţin o dată! :) Tu va utiliza tastele săgeată pentru a muta şi scrisoarea X sau N pentru a lovi.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 15419 de ori online. Clasament 1249 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 434 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 15419 ori
Power Rangers: luptă de luptă-parcurgerea

Power Rangers, jucarii băiete, film de acţiune,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Power Rangers: luptă de luptă-parcurgerea pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Power Rangers numit Power Rangers: luptă de luptă-parcurgerea. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Power Rangers: luptă de luptă-parcurgerea , şi este legată de Power Rangers. Noul nostru joc Power Rangers: luptă de luptă-parcurgerea este unul dintre cele mai bune jocuri de Power Rangers puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Power Rangers: luptă de luptă-parcurgerea, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Power Rangers: luptă de luptă-parcurgerea
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Power Rangers

Power Ranger´s costume JUCA ►

Power Ranger´s costume

5
5 din 10 - 8036 voturi
Jucat
76889
ori

Ranger Power purta haine la fel de mult pentru a lupta pentru viaţa lor de zi cu zi. Dacă doriţi să rochie Ranger Power, faceţi clic cu şoarece de pe casca, pantaloni, tricouri si ghete şi veţi vedea că elementul de culoare înţepat schimbări.

Power Rangers Acţiunea JUCA ►

Power Rangers Acţiunea

5
5 din 10 - 4916 voturi
Jucat
62567
ori

Alege-ranger dvs. de putere pentru a vâna benzi de Monster şi să fie erou al ONU. Tu va utiliza tastele săgeată, bara de spaţiu pentru a sari si Z scrisoarea de a ucide.

Power Rangers in jungla JUCA ►

Power Rangers in jungla

4
4 din 10 - 3948 voturi
Jucat
56931
ori

În vara anului, acesta se deschide filmul \"Power Ranger in jungla\" şi afişul sunt de vânzare. Ai îndrăzni pentru a reconstrui un afiş de la film?. Pentru a face acest lucru, selectaţi piesa cu şoarece şi atunci când vă alăturaţi 2 sau mai multe piese, acestea vor snap în mod automat.