Jocuri Online

Spilcui Cenuşăreasa

Joc de printese

Spilcui cenuşăreasa

Spilcui Cenuşăreasa Evaluare: 3/10

Joc spilcui cenuşăreasa

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Cenușăreasa a fost invitat la un dans care prințul a organizat și trebuie să fie partidul cel mai elegant. Ea este foarte entuziasmat și nu știu ce să poarte. Ajuta printesa pentru a alege costume. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe un articol de îmbrăcăminte și trăgând corpul de Cenușăreasa. Începe cu coroana sau tiara pe cap și bijuterii. Au modele diferite de stilul de rochie diferite, elegant, așa cum doriți să mergeți. Termina setul cu pantofi bune pentru costumul.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 21869 de ori online. Clasament 890 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 3.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Evaluare bazat pe 978 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 21869 ori
Spilcui Cenuşăreasa

Joc de moda printesa Cenușăreasa film de desene animate. Va trebui să aleagă, dintre toate rochii de printesa pentru a participa la un dans elegant pe timp de noapte. Trebuie să mergi la palatul prințului și să fie cea mai frumoasa. Dacă aceasta este cea mai frumoasa din toate fetele fac toamna prinț în dragoste cu ea din nou. Există un dulap de haine variate pentru a alege rochia care vă va duce la petrecere. Modă și eleganță în această activitate în cazul în care va trebui să găsească un model de haine între toate diferite culori și stiluri oferite de acest joc. Imbracaminte pentru o prințesă.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Spilcui Cenuşăreasa pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Printese numit Spilcui Cenuşăreasa. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Spilcui Cenuşăreasa , şi este legată de Printese. Noul nostru joc Spilcui Cenuşăreasa este unul dintre cele mai bune jocuri de Printese puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Spilcui Cenuşăreasa, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Spilcui Cenuşăreasa
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de printese

Toaletă Cenuşăreasă Disney JUCA ►

Toaletă cenuşăreasă disney

5
5 din 10 - 2172 voturi
Jucat
61351
ori

În acest joc, trebuie să te îmbraci Cenusareasa la bal regal. Pentru a face acest lucru, faceți clic dreapta pe rochie, cu mănuși, de păr, și alte accesorii pe care doriți să luați Cenusareasa. Această populară Disney Princess are rochii și accesorii în mai multe culori diferite, pentru a fuziona le pe toate. Puteți pune unele unite în albastru, galben, roșu, verde, albastru și roz, cu benzi, manusi si halate complet ...

Rochie Pentru Un Printesa Arab JUCA ►

Rochie pentru un printesa arab

6
6 din 10 - 2778 voturi
Jucat
57686
ori

Creați o rochie de printesa arab. Filmul stele renumit de a Walt Disney Aladdin. În acest joc va trebui să aranja și rochie printesa. Pentru aceasta, înțepătură șoarece-vă în fiecare din lămpile care sunt pe ambele părți ale ecranului. În fiecare dintre lămpile se vor duhul din lampă, faimosul geniu albastru, atât de nebun și de distracție care vă va oferi opțiuni diferite pentru costume, machiaj si bijuter ...

Pregăteşte Jasmine la Aladin JUCA ►

Pregăteşte jasmine la aladin

4
4 din 10 - 4802 voturi
Jucat
48168
ori

Printesa Aladdin şi se încadrează în dragoste. Genie are o multime de haine frumoase, pantofi, Bijuterii şi coafuri, dar el nu ştiu că hainele ar fi cele mai bune haine pentru prinţesă. Vă rugăm să ajute printesa alegerea cele mai bune haine, coafura, incaltaminte si accesorii pentru data de ei cu Aladdin ei.