Jocuri Online

Imagine de colorat de o prințesă

Joc de printese

Imagine de colorat de o prințesă

Imagine de colorat de o prințesă Evaluare: 3/10

Joc imagine de colorat de o prințesă

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Joc de colorat in care ai propune să aibă pentru a colora imaginea unei prințese atunci când părăsește palatul de a merge printr-un peisaj cu un lac, flori și castel. Pentru a reda, faceți clic pe mouse-ul pe o paletă de culori de culori aflat în partea dreaptă a ecranului, selectați elementul pe care doriți să picteze, făcând clic cu mouse-ul pe imagine. O activitate simplă pentru copii care pot picta acest peisaj colorat și prințesă. Puteți folosi culorile dorite, după cum doriți, lasa-ti imaginatia pentru a face ceva original.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 26140 de ori online. Clasament 718 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 3.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Evaluare bazat pe 1290 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 26140 ori
Imagine de colorat de o prințesă

Joaca pictură cu culori în care aveți o prințesă care merge pentru o plimbare în palat. Trebuie să dea culoare pentru toate elementele de peisaj. Copacii sunt de culoare verde. Iazul este albastru. Florile pot fi orice culoare. Soarele este galben. Plantele sunt verzi. Castelul este maro. Costumul poate picta în funcție de imaginația ta, nu există nici un standard pentru acest lucru, poate fi ceea ce vrei. Frumos peisaj în care fundal se poate vedea castelul în care locuiește prințesa. Un iaz unde lebede înoate. Există mai multe flori, copaci și plante.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Imagine de colorat de o prințesă pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Printese numit Imagine de colorat de o prințesă. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Imagine de colorat de o prințesă , şi este legată de Printese. Noul nostru joc Imagine de colorat de o prințesă este unul dintre cele mai bune jocuri de Printese puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Imagine de colorat de o prințesă, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Imagine de colorat de o prințesă
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de printese

Toaletă Cenuşăreasă Disney JUCA ►

Toaletă cenuşăreasă disney

5
5 din 10 - 2172 voturi
Jucat
61351
ori

În acest joc, trebuie să te îmbraci Cenusareasa la bal regal. Pentru a face acest lucru, faceți clic dreapta pe rochie, cu mănuși, de păr, și alte accesorii pe care doriți să luați Cenusareasa. Această populară Disney Princess are rochii și accesorii în mai multe culori diferite, pentru a fuziona le pe toate. Puteți pune unele unite în albastru, galben, roșu, verde, albastru și roz, cu benzi, manusi si halate complet ...

Rochie Pentru Un Printesa Arab JUCA ►

Rochie pentru un printesa arab

6
6 din 10 - 2778 voturi
Jucat
57686
ori

Creați o rochie de printesa arab. Filmul stele renumit de a Walt Disney Aladdin. În acest joc va trebui să aranja și rochie printesa. Pentru aceasta, înțepătură șoarece-vă în fiecare din lămpile care sunt pe ambele părți ale ecranului. În fiecare dintre lămpile se vor duhul din lampă, faimosul geniu albastru, atât de nebun și de distracție care vă va oferi opțiuni diferite pentru costume, machiaj si bijuter ...

Pregăteşte Jasmine la Aladin JUCA ►

Pregăteşte jasmine la aladin

4
4 din 10 - 4802 voturi
Jucat
48168
ori

Printesa Aladdin şi se încadrează în dragoste. Genie are o multime de haine frumoase, pantofi, Bijuterii şi coafuri, dar el nu ştiu că hainele ar fi cele mai bune haine pentru prinţesă. Vă rugăm să ajute printesa alegerea cele mai bune haine, coafura, incaltaminte si accesorii pentru data de ei cu Aladdin ei.