Jocuri Online

Localizarea Printesa Disney

Joc de printese

Localizarea printesa disney

Localizarea Printesa Disney Evaluare: 5/10

Joc localizarea printesa disney

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc de memorie, va trebui să caute două fotografii de aceeaşi prinţesă Disney. Pentru aceasta, faceţi clic într-un medalion cu mousuri şi după ce faceţi clic în insertie alte mousuri. În cazul în care printesa este aceeaşi, nu va trebui să faceţi clic pe platea, dar în cazul în care printesa nu este acelaşi lucru va trebui să vă amintiţi locul unde se găsesc această prinţesă.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 23182 de ori online. Clasament 747 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 974 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 23182 ori
Localizarea Printesa Disney

Alba ca Zapada, Cenusareasa, Printesa Aurora, Belle, Mulan, Pocahontas, Ariel, Jasmine,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Localizarea Printesa Disney pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Printese numit Localizarea Printesa Disney. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Localizarea Printesa Disney , şi este legată de Printese. Noul nostru joc Localizarea Printesa Disney este unul dintre cele mai bune jocuri de Printese puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Localizarea Printesa Disney, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Localizarea Printesa Disney
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de printese

Toaletă Cenuşăreasă Disney JUCA ►

Toaletă cenuşăreasă disney

5
5 din 10 - 2172 voturi
Jucat
61351
ori

În acest joc, trebuie să te îmbraci Cenusareasa la bal regal. Pentru a face acest lucru, faceți clic dreapta pe rochie, cu mănuși, de păr, și alte accesorii pe care doriți să luați Cenusareasa. Această populară Disney Princess are rochii și accesorii în mai multe culori diferite, pentru a fuziona le pe toate. Puteți pune unele unite în albastru, galben, roșu, verde, albastru și roz, cu benzi, manusi si halate complet ...

Rochie Pentru Un Printesa Arab JUCA ►

Rochie pentru un printesa arab

6
6 din 10 - 2778 voturi
Jucat
57686
ori

Creați o rochie de printesa arab. Filmul stele renumit de a Walt Disney Aladdin. În acest joc va trebui să aranja și rochie printesa. Pentru aceasta, înțepătură șoarece-vă în fiecare din lămpile care sunt pe ambele părți ale ecranului. În fiecare dintre lămpile se vor duhul din lampă, faimosul geniu albastru, atât de nebun și de distracție care vă va oferi opțiuni diferite pentru costume, machiaj si bijuter ...

Pregăteşte Jasmine la Aladin JUCA ►

Pregăteşte jasmine la aladin

4
4 din 10 - 4802 voturi
Jucat
48168
ori

Printesa Aladdin şi se încadrează în dragoste. Genie are o multime de haine frumoase, pantofi, Bijuterii şi coafuri, dar el nu ştiu că hainele ar fi cele mai bune haine pentru prinţesă. Vă rugăm să ajute printesa alegerea cele mai bune haine, coafura, incaltaminte si accesorii pentru data de ei cu Aladdin ei.