Jocuri Online

Celebrare a 16 ani de printesa

Joc de printese

Celebrare a 16 ani de printesa

Celebrare a 16 ani de printesa Evaluare: 5/10

Joc celebrare a 16 ani de printesa

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Printesa a regatului de astăzi se transformă 16, întreaga palatul a fost pregătit pentru partid, esti stilistul a palatului ar trebui să alege tinuta si coafura pentru printesa. Toți cetățenii importante sunt invitați la celebrarea. Întreaga partidul va fi eleganta si lux. Ce trebuie sa faci cel mai bun lucru pentru printesa este cea mai frumoasă dintre ele toată noaptea. Pentru a ajuta sa alegeti cea mai frumoasa rochie și accesorii, care va fi o zi de neuitat. Folosi mouse-ul pentru a selecta fiecare dintre elementele.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 17935 de ori online. Clasament 1117 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 502 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 17935 ori
Celebrare a 16 ani de printesa

În tradiția acestui regat, când prințesa se ​​transformă 16 a avut loc o petrecere mare la palat. O sărbătoare pentru întreaga curte. Felicitări și binecuvântare a cetățenilor săi la printesa vor fi acceptate. Fata trebuie să fie foarte bine imbracat, frumos și elegant. Trebuie să facă o alegere pentru ei. Începând cu coafor, alegând culoarea parului si tunsoare care va avea. Apoi am deschis dulapul și alege dintre toate cel tinutele care este foarte frumos. Acum, cu rochia vedem printre toate bijuteriile acolo, care sunt cele mai demne de o prințesă ca aceasta. Am încheiat jocul în palatul de pantofi, unde veți găsi fata de un frumos și elegant de pantofi care se potrivesc cu rochia.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Celebrare a 16 ani de printesa pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Printese numit Celebrare a 16 ani de printesa. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Celebrare a 16 ani de printesa , şi este legată de Printese. Noul nostru joc Celebrare a 16 ani de printesa este unul dintre cele mai bune jocuri de Printese puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Celebrare a 16 ani de printesa, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Celebrare a 16 ani de printesa
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de printese

Toaletă Cenuşăreasă Disney JUCA ►

Toaletă cenuşăreasă disney

5
5 din 10 - 2172 voturi
Jucat
61351
ori

În acest joc, trebuie să te îmbraci Cenusareasa la bal regal. Pentru a face acest lucru, faceți clic dreapta pe rochie, cu mănuși, de păr, și alte accesorii pe care doriți să luați Cenusareasa. Această populară Disney Princess are rochii și accesorii în mai multe culori diferite, pentru a fuziona le pe toate. Puteți pune unele unite în albastru, galben, roșu, verde, albastru și roz, cu benzi, manusi si halate complet ...

Rochie Pentru Un Printesa Arab JUCA ►

Rochie pentru un printesa arab

6
6 din 10 - 2778 voturi
Jucat
57686
ori

Creați o rochie de printesa arab. Filmul stele renumit de a Walt Disney Aladdin. În acest joc va trebui să aranja și rochie printesa. Pentru aceasta, înțepătură șoarece-vă în fiecare din lămpile care sunt pe ambele părți ale ecranului. În fiecare dintre lămpile se vor duhul din lampă, faimosul geniu albastru, atât de nebun și de distracție care vă va oferi opțiuni diferite pentru costume, machiaj si bijuter ...

Pregăteşte Jasmine la Aladin JUCA ►

Pregăteşte jasmine la aladin

4
4 din 10 - 4802 voturi
Jucat
48168
ori

Printesa Aladdin şi se încadrează în dragoste. Genie are o multime de haine frumoase, pantofi, Bijuterii şi coafuri, dar el nu ştiu că hainele ar fi cele mai bune haine pentru prinţesă. Vă rugăm să ajute printesa alegerea cele mai bune haine, coafura, incaltaminte si accesorii pentru data de ei cu Aladdin ei.