Jocuri Online

Pansament Lolita

Joc de printese

Pansament lolita

Pansament Lolita Evaluare: 5/10

Joc pansament lolita

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Blair a organizat o petrecere şi a invitat cele mai bune prietene, inclusiv Lolita. Trebuie să te îmbraci Lolita dându-i un touch impunătoare. Pentru aceasta, va faceţi clic pe pictogramele care există în partea de sus a unei oglinzi care este plasat pe partea stângă a ecranului.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 6885 de ori online. Clasament 2519 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 80 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 6885 ori
Pansament Lolita

Vârsta de nevinovăţie, Mândrie şi prejudecată, Pe aripile vântului,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Pansament Lolita pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Printese numit Pansament Lolita. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Pansament Lolita , şi este legată de Printese. Noul nostru joc Pansament Lolita este unul dintre cele mai bune jocuri de Printese puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Pansament Lolita, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Pansament Lolita
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de printese

Toaletă Cenuşăreasă Disney JUCA ►

Toaletă cenuşăreasă disney

5
5 din 10 - 2170 voturi
Jucat
61210
ori

În acest joc, trebuie să te îmbraci Cenusareasa la bal regal. Pentru a face acest lucru, faceți clic dreapta pe rochie, cu mănuși, de păr, și alte accesorii pe care doriți să luați Cenusareasa. Această populară Disney Princess are rochii și accesorii în mai multe culori diferite, pentru a fuziona le pe toate. Puteți pune unele unite în albastru, galben, roșu, verde, albastru și roz, cu benzi, manusi si halate complet ...

Rochie Pentru Un Printesa Arab JUCA ►

Rochie pentru un printesa arab

6
6 din 10 - 2778 voturi
Jucat
57555
ori

Creați o rochie de printesa arab. Filmul stele renumit de a Walt Disney Aladdin. În acest joc va trebui să aranja și rochie printesa. Pentru aceasta, înțepătură șoarece-vă în fiecare din lămpile care sunt pe ambele părți ale ecranului. În fiecare dintre lămpile se vor duhul din lampă, faimosul geniu albastru, atât de nebun și de distracție care vă va oferi opțiuni diferite pentru costume, machiaj si bijuter ...

Pregăteşte Jasmine la Aladin JUCA ►

Pregăteşte jasmine la aladin

4
4 din 10 - 4802 voturi
Jucat
48044
ori

Printesa Aladdin şi se încadrează în dragoste. Genie are o multime de haine frumoase, pantofi, Bijuterii şi coafuri, dar el nu ştiu că hainele ar fi cele mai bune haine pentru prinţesă. Vă rugăm să ajute printesa alegerea cele mai bune haine, coafura, incaltaminte si accesorii pentru data de ei cu Aladdin ei.