Jocuri Online

Puzzle din Basme Prinţese

Joc de printese

Puzzle din basme prinţese

Puzzle din Basme Prinţese Evaluare: 5/10

Joc puzzle din basme prinţese

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Îți place printese din basme? În acest joc, avem de a face un puzzle cu o imagine de printese din cele mai renumite basme populare. Pentru a juca, selectați o piesă, faceți clic pe butonul stânga al mouse-ului și pentru a muta piesa și găsească locul în imaginea finală a jocului. Când reglarea două sau mai multe piese ale puzzle-ului se va potrivi intre ele imediat. Obiectivul jocului este de a avea toate printese din nou împreună într-o singură imagine. Toate fetele sunt protagoniștii de basme și cele mai renumite filme pentru copii.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 39746 de ori online. Clasament 422 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 3226 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 39746 ori
Puzzle din Basme Prinţese

Protagoniștii din basme, cum ar fi Frumoasa si Bestia, Cenușăreasa, Aladdin, Mica Sirenă, Albă ca Zăpada și cei șapte pitici și Frumoasa din Padurea Adormita. Povești clasice care se spune la copii înainte de culcare. Poveștile care sunt citite copiilor în pat timp de noapte. Povestiri de prinți și prințese care au învinge răul că dragostea lor va dura. Povesti cu morala și lecții pentru copii. Fetele sunt protagoniștii acestor povești de magie, aventură și dragoste. Acum, ei sunt toți împreună în această imagine va trebui să recompună a face să arate complet și de a câștiga jocul.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Puzzle din Basme Prinţese pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Printese numit Puzzle din Basme Prinţese. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Puzzle din Basme Prinţese , şi este legată de Printese. Noul nostru joc Puzzle din Basme Prinţese este unul dintre cele mai bune jocuri de Printese puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Puzzle din Basme Prinţese, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Puzzle din Basme Prinţese
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de printese

Toaletă Cenuşăreasă Disney JUCA ►

Toaletă cenuşăreasă disney

5
5 din 10 - 2172 voturi
Jucat
61351
ori

În acest joc, trebuie să te îmbraci Cenusareasa la bal regal. Pentru a face acest lucru, faceți clic dreapta pe rochie, cu mănuși, de păr, și alte accesorii pe care doriți să luați Cenusareasa. Această populară Disney Princess are rochii și accesorii în mai multe culori diferite, pentru a fuziona le pe toate. Puteți pune unele unite în albastru, galben, roșu, verde, albastru și roz, cu benzi, manusi si halate complet ...

Rochie Pentru Un Printesa Arab JUCA ►

Rochie pentru un printesa arab

6
6 din 10 - 2778 voturi
Jucat
57686
ori

Creați o rochie de printesa arab. Filmul stele renumit de a Walt Disney Aladdin. În acest joc va trebui să aranja și rochie printesa. Pentru aceasta, înțepătură șoarece-vă în fiecare din lămpile care sunt pe ambele părți ale ecranului. În fiecare dintre lămpile se vor duhul din lampă, faimosul geniu albastru, atât de nebun și de distracție care vă va oferi opțiuni diferite pentru costume, machiaj si bijuter ...

Pregăteşte Jasmine la Aladin JUCA ►

Pregăteşte jasmine la aladin

4
4 din 10 - 4802 voturi
Jucat
48168
ori

Printesa Aladdin şi se încadrează în dragoste. Genie are o multime de haine frumoase, pantofi, Bijuterii şi coafuri, dar el nu ştiu că hainele ar fi cele mai bune haine pentru prinţesă. Vă rugăm să ajute printesa alegerea cele mai bune haine, coafura, incaltaminte si accesorii pentru data de ei cu Aladdin ei.