Jocuri Online

Puzzle Dintre Eroinele Disney

Joc de printese

Puzzle dintre eroinele disney

Puzzle Dintre Eroinele Disney Evaluare: 4/10

Joc puzzle dintre eroinele disney

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Walt filme Disney are cativa jucatori care sunt foarte dragi pentru toți copiii. În acest joc va trebui să facă puzzle de printese Disney prezintă împreună într-o imagine. Fetele cele mai populare dintre toate personajele din filmele de dragoste si aventuri de Disney. Pentru a juca pentru a completa puzzle-ului, făcând clic pe o piesă cu mouse-ul și mutați-l la locul pe care il au in imagine. Trebuie sa gasesti piesele care se potrivesc împreună pentru a finaliza puzzle-ului cu personaje, povești și filme populare.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 14428 de ori online. Clasament 1214 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 4.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Evaluare bazat pe 1384 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 14428 ori
Puzzle Dintre Eroinele Disney

Personajele de povești clasice și desene animate de Walt Disney. Personajele precum Jasmine, Ariel, Alba ca Zapada, Belle, Cenusareasa sau Printesa Aurora. Fetele protagoniștii aventuri și povești de dragoste de filme de animație. Personajele pe care le-am crescut și sunt un model de lucru și curaj. Personajele care au ajutat la depășirea dușmanii cei mai de seamă s-au adunat într-o singură imagine în care toate printese purta cu costume care au devenit populare.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Puzzle Dintre Eroinele Disney pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Printese numit Puzzle Dintre Eroinele Disney. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Puzzle Dintre Eroinele Disney , şi este legată de Printese. Noul nostru joc Puzzle Dintre Eroinele Disney este unul dintre cele mai bune jocuri de Printese puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Puzzle Dintre Eroinele Disney, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Puzzle Dintre Eroinele Disney
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de printese

Toaletă Cenuşăreasă Disney JUCA ►

Toaletă cenuşăreasă disney

5
5 din 10 - 2168 voturi
Jucat
59603
ori

În acest joc, trebuie să te îmbraci Cenusareasa la bal regal. Pentru a face acest lucru, faceți clic dreapta pe rochie, cu mănuși, de păr, și alte accesorii pe care doriți să luați Cenusareasa. Această populară Disney Princess are rochii și accesorii în mai multe culori diferite, pentru a fuziona le pe toate. Puteți pune unele unite în albastru, galben, roșu, verde, albastru și roz, cu benzi, manusi si halate complet ...

Rochie Pentru Un Printesa Arab JUCA ►

Rochie pentru un printesa arab

6
6 din 10 - 2776 voturi
Jucat
56079
ori

Creați o rochie de printesa arab. Filmul stele renumit de a Walt Disney Aladdin. În acest joc va trebui să aranja și rochie printesa. Pentru aceasta, înțepătură șoarece-vă în fiecare din lămpile care sunt pe ambele părți ale ecranului. În fiecare dintre lămpile se vor duhul din lampă, faimosul geniu albastru, atât de nebun și de distracție care vă va oferi opțiuni diferite pentru costume, machiaj si bijuter ...

Pregăteşte Jasmine la Aladin JUCA ►

Pregăteşte jasmine la aladin

4
4 din 10 - 4802 voturi
Jucat
46525
ori

Printesa Aladdin şi se încadrează în dragoste. Genie are o multime de haine frumoase, pantofi, Bijuterii şi coafuri, dar el nu ştiu că hainele ar fi cele mai bune haine pentru prinţesă. Vă rugăm să ajute printesa alegerea cele mai bune haine, coafura, incaltaminte si accesorii pentru data de ei cu Aladdin ei.