Jocuri Online

Puzzle de Disney Prinţese

Joc de printese

Puzzle de disney prinţese

Puzzle de Disney Prinţese Evaluare: 3/10

Joc puzzle de disney prinţese

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Îți place printese din filme Disney? Printese Disney sunt stea de povești de dragoste și aventuri de filme de desene animate. În acest joc, va trebui să faceți acest puzzle de printese Disney s-au adunat într-o inimă mare albastru, cu un fond de culoare roz stele. Pentru a juca pentru a face acest puzzle, trebuie să faceți clic pe o piesă pentru ao muta cu mouse-ul și faceți clic pe bara de spațiu, tastele săgeți sau rotița mouse-ului pentru a roti. Prin ajustarea o piesă cu un alt, ajustarea va fi automat și se lipesc între ele și să nu fie separate.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 24718 de ori online. Clasament 761 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 3.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Evaluare bazat pe 1914 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 24718 ori
Puzzle de Disney Prinţese

Obiectivul jocului este de a finaliza un puzzle cu personaje de desene animate din basme. Aceste personaje au fost aduse pe ecran de filme de televiziune și desene animate Disney. Povești de dragoste si aventura alaturi aceste fete și prinții lor de dragoste. O colecție creat de Disney de a reuni toți actorii din film. O colecție creat pentru fetele care sunt publicul țintă pentru aceste caractere. Fetele iubesc aceste personaje, conducerea în haine, costume, foldere, se joace cu ei în jocuri și de pretutindeni.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Puzzle de Disney Prinţese pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Printese numit Puzzle de Disney Prinţese. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Puzzle de Disney Prinţese , şi este legată de Printese. Noul nostru joc Puzzle de Disney Prinţese este unul dintre cele mai bune jocuri de Printese puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Puzzle de Disney Prinţese, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Puzzle de Disney Prinţese
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de printese

Toaletă Cenuşăreasă Disney JUCA ►

Toaletă cenuşăreasă disney

5
5 din 10 - 2172 voturi
Jucat
61351
ori

În acest joc, trebuie să te îmbraci Cenusareasa la bal regal. Pentru a face acest lucru, faceți clic dreapta pe rochie, cu mănuși, de păr, și alte accesorii pe care doriți să luați Cenusareasa. Această populară Disney Princess are rochii și accesorii în mai multe culori diferite, pentru a fuziona le pe toate. Puteți pune unele unite în albastru, galben, roșu, verde, albastru și roz, cu benzi, manusi si halate complet ...

Rochie Pentru Un Printesa Arab JUCA ►

Rochie pentru un printesa arab

6
6 din 10 - 2778 voturi
Jucat
57686
ori

Creați o rochie de printesa arab. Filmul stele renumit de a Walt Disney Aladdin. În acest joc va trebui să aranja și rochie printesa. Pentru aceasta, înțepătură șoarece-vă în fiecare din lămpile care sunt pe ambele părți ale ecranului. În fiecare dintre lămpile se vor duhul din lampă, faimosul geniu albastru, atât de nebun și de distracție care vă va oferi opțiuni diferite pentru costume, machiaj si bijuter ...

Pregăteşte Jasmine la Aladin JUCA ►

Pregăteşte jasmine la aladin

4
4 din 10 - 4802 voturi
Jucat
48168
ori

Printesa Aladdin şi se încadrează în dragoste. Genie are o multime de haine frumoase, pantofi, Bijuterii şi coafuri, dar el nu ştiu că hainele ar fi cele mai bune haine pentru prinţesă. Vă rugăm să ajute printesa alegerea cele mai bune haine, coafura, incaltaminte si accesorii pentru data de ei cu Aladdin ei.