Jocuri Online

Puzzle Amuzant de Printesa

Joc de printese

Puzzle amuzant de printesa

Puzzle Amuzant de Printesa Evaluare: 5/10

Joc puzzle amuzant de printesa

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Printese cele mai renumite de astăzi sunt distractive și stele într-o scenă în care ea se confruntă cu grimase. În acest joc de puzzle, va trebui să facă puzzle de printese face chipuri amuzant și gesturi cu fața și mâinile lui. Pentru a completa puzzle-ului, ia fiecare piesă cu mouse-ul și pentru a găsi o altă piesă care se potrivește. Trebuie sa gasesti toate piesele se potrivesc unele cu altele și locul în imaginea finală. Obiectivul este de competența scena distractiv puzzle cu toate printese joc. Fetele pus face mutre amuzant și gesturi de mână, deoarece acestea joacă împreună.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 14702 de ori online. Clasament 1276 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 1028 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 14702 ori
Puzzle Amuzant de Printesa

Completeze un puzzle cu o imagine de printese joc. O scenă foarte amuzant în care personajele se confruntă și gesticulând cu mâinile. Protagoniști de povești clasice pentru copii, cum ar fi Alba ca Zapada si cei sapte pitici, Cenusareasa, Frumoasa din Padurea Adormita, The Mica Sirenă, Frumoasa si Bestia sau Aladdin. Fetele joacă și să se distreze într-o scenă trebuie să se întoarcă pentru a finaliza. Puzzle-urile ajuta la dezvoltarea intelectuală a persoanei care ca un exercițiu pentru creier. Completarea un puzzle este un sport adevărat pentru intelectul unui copil.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Puzzle Amuzant de Printesa pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Printese numit Puzzle Amuzant de Printesa. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Puzzle Amuzant de Printesa , şi este legată de Printese. Noul nostru joc Puzzle Amuzant de Printesa este unul dintre cele mai bune jocuri de Printese puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Puzzle Amuzant de Printesa, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Puzzle Amuzant de Printesa
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de printese

Toaletă Cenuşăreasă Disney JUCA ►

Toaletă cenuşăreasă disney

5
5 din 10 - 2170 voturi
Jucat
60904
ori

În acest joc, trebuie să te îmbraci Cenusareasa la bal regal. Pentru a face acest lucru, faceți clic dreapta pe rochie, cu mănuși, de păr, și alte accesorii pe care doriți să luați Cenusareasa. Această populară Disney Princess are rochii și accesorii în mai multe culori diferite, pentru a fuziona le pe toate. Puteți pune unele unite în albastru, galben, roșu, verde, albastru și roz, cu benzi, manusi si halate complet ...

Rochie Pentru Un Printesa Arab JUCA ►

Rochie pentru un printesa arab

6
6 din 10 - 2778 voturi
Jucat
57246
ori

Creați o rochie de printesa arab. Filmul stele renumit de a Walt Disney Aladdin. În acest joc va trebui să aranja și rochie printesa. Pentru aceasta, înțepătură șoarece-vă în fiecare din lămpile care sunt pe ambele părți ale ecranului. În fiecare dintre lămpile se vor duhul din lampă, faimosul geniu albastru, atât de nebun și de distracție care vă va oferi opțiuni diferite pentru costume, machiaj si bijuter ...

Pregăteşte Jasmine la Aladin JUCA ►

Pregăteşte jasmine la aladin

4
4 din 10 - 4802 voturi
Jucat
47732
ori

Printesa Aladdin şi se încadrează în dragoste. Genie are o multime de haine frumoase, pantofi, Bijuterii şi coafuri, dar el nu ştiu că hainele ar fi cele mai bune haine pentru prinţesă. Vă rugăm să ajute printesa alegerea cele mai bune haine, coafura, incaltaminte si accesorii pentru data de ei cu Aladdin ei.