Jocuri Online

Puzzle de Printese de Crăciun

Joc de printese

Puzzle de printese de crăciun

Puzzle de Printese de Crăciun Evaluare: 5/10

Joc puzzle de printese de crăciun

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Iti place de Crăciun? În cazul în care acest partid este sezonul de preferat, împărtășesc acest joc cu printese din basme care au rochie de Crăciun să se joace cu tine pentru a finaliza un puzzle. În acest joc va trebui să facă un puzzle unde printese sunt povești clasice pentru copii la viață. Pentru a completa imaginea, apăsați butonul din stânga al mouse-ului pentru a selecta o piesă și pentru a muta piesa, se deplasează mouse-ul. Faceți clic pe bara de spațiu, tastele săgeți sau rotița mouse-ului pentru a roti bucata. Ajustarea va fi automat atunci când stabilesc o bucată cu o altă piesă.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 22313 de ori online. Clasament 842 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 1238 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 22313 ori
Puzzle de Printese de Crăciun

Un puzzle cu o scenă de printese de la Crăciun. Toate fetele sunt îmbrăcați în smokingul celebrările proprii de Crăciun și de iarnă. Printese din basme, cum ar fi Cenusareasa, Printesa Aurora, Belle, Ariel, Jasmine sau Alba ca Zapada. Obiectivul este de a completa puzzle-ului și a pune piesele împreună pentru a obține din nou imaginea de ansamblu. Piesele pot fi rotit, trebuie să vă mutați fiecare bucată să dea la locul său original în imaginea și completeze puzzle-ului. Completarea un puzzle este un sport pentru creier. Servi dezvoltarea psihomotorie a copiilor și de a dezvolta intelectul.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Puzzle de Printese de Crăciun pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Printese numit Puzzle de Printese de Crăciun. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Puzzle de Printese de Crăciun , şi este legată de Printese. Noul nostru joc Puzzle de Printese de Crăciun este unul dintre cele mai bune jocuri de Printese puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Puzzle de Printese de Crăciun, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Puzzle de Printese de Crăciun
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de printese

Toaletă Cenuşăreasă Disney JUCA ►

Toaletă cenuşăreasă disney

5
5 din 10 - 2172 voturi
Jucat
61351
ori

În acest joc, trebuie să te îmbraci Cenusareasa la bal regal. Pentru a face acest lucru, faceți clic dreapta pe rochie, cu mănuși, de păr, și alte accesorii pe care doriți să luați Cenusareasa. Această populară Disney Princess are rochii și accesorii în mai multe culori diferite, pentru a fuziona le pe toate. Puteți pune unele unite în albastru, galben, roșu, verde, albastru și roz, cu benzi, manusi si halate complet ...

Rochie Pentru Un Printesa Arab JUCA ►

Rochie pentru un printesa arab

6
6 din 10 - 2778 voturi
Jucat
57686
ori

Creați o rochie de printesa arab. Filmul stele renumit de a Walt Disney Aladdin. În acest joc va trebui să aranja și rochie printesa. Pentru aceasta, înțepătură șoarece-vă în fiecare din lămpile care sunt pe ambele părți ale ecranului. În fiecare dintre lămpile se vor duhul din lampă, faimosul geniu albastru, atât de nebun și de distracție care vă va oferi opțiuni diferite pentru costume, machiaj si bijuter ...

Pregăteşte Jasmine la Aladin JUCA ►

Pregăteşte jasmine la aladin

4
4 din 10 - 4802 voturi
Jucat
48168
ori

Printesa Aladdin şi se încadrează în dragoste. Genie are o multime de haine frumoase, pantofi, Bijuterii şi coafuri, dar el nu ştiu că hainele ar fi cele mai bune haine pentru prinţesă. Vă rugăm să ajute printesa alegerea cele mai bune haine, coafura, incaltaminte si accesorii pentru data de ei cu Aladdin ei.