Jocuri Online

Îmbrăcat printesa de primăvară

Joc de printese

Îmbrăcat printesa de primăvară

Îmbrăcat printesa de primăvară Evaluare: 5/10

Joc Îmbrăcat printesa de primăvară

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Primăvara vine cu toate de culoare și frumusețea sa. Prinţesă Regală are sansa de a se bucura de peisajul frumos. Și acum are nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a purta un costum care este original, și destul de în această primăvară. Pentru a face modelul perfect, faceți clic cu mouse-ul pe elementele enumerate în partea stângă a ecranului și alegeți coafura, rochie, pantofi și accesorii pe care doriți. La finalizarea tot ce se poate imprima rezultatul a salva costum. Astfel a început marii designeri.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 10711 de ori online. Clasament 2018 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 278 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 10711 ori
Îmbrăcat printesa de primăvară

Primăvara vine cu regatul cu curcubeu sale, flori în creștere. Totul este plin de culori pastelate. Trebuie să poarte haine de lumina. Pentru a juca acest joc trebuie să te îmbraci printesa cu haine de primăvară. Aveți de a alege elementele care vor fi purtate. La dispoziția dumneavoastră sunt atât de îmbrăcăminte și haine de bijuterii și accesorii de moda. Au bijuterii și genți de mână pe care le puteți combina cu costumul, astfel încât rezultatul este mai frumos. Bucurați-vă cu acest joc și eu sunt sigur că printesa vor fi incantati de ceea ce tine de design pentru ei.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Îmbrăcat printesa de primăvară pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Printese numit Îmbrăcat printesa de primăvară. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Îmbrăcat printesa de primăvară , şi este legată de Printese. Noul nostru joc Îmbrăcat printesa de primăvară este unul dintre cele mai bune jocuri de Printese puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Îmbrăcat printesa de primăvară, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Îmbrăcat printesa de primăvară
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de printese

Toaletă Cenuşăreasă Disney JUCA ►

Toaletă cenuşăreasă disney

5
5 din 10 - 2172 voturi
Jucat
61351
ori

În acest joc, trebuie să te îmbraci Cenusareasa la bal regal. Pentru a face acest lucru, faceți clic dreapta pe rochie, cu mănuși, de păr, și alte accesorii pe care doriți să luați Cenusareasa. Această populară Disney Princess are rochii și accesorii în mai multe culori diferite, pentru a fuziona le pe toate. Puteți pune unele unite în albastru, galben, roșu, verde, albastru și roz, cu benzi, manusi si halate complet ...

Rochie Pentru Un Printesa Arab JUCA ►

Rochie pentru un printesa arab

6
6 din 10 - 2778 voturi
Jucat
57686
ori

Creați o rochie de printesa arab. Filmul stele renumit de a Walt Disney Aladdin. În acest joc va trebui să aranja și rochie printesa. Pentru aceasta, înțepătură șoarece-vă în fiecare din lămpile care sunt pe ambele părți ale ecranului. În fiecare dintre lămpile se vor duhul din lampă, faimosul geniu albastru, atât de nebun și de distracție care vă va oferi opțiuni diferite pentru costume, machiaj si bijuter ...

Pregăteşte Jasmine la Aladin JUCA ►

Pregăteşte jasmine la aladin

4
4 din 10 - 4802 voturi
Jucat
48168
ori

Printesa Aladdin şi se încadrează în dragoste. Genie are o multime de haine frumoase, pantofi, Bijuterii şi coafuri, dar el nu ştiu că hainele ar fi cele mai bune haine pentru prinţesă. Vă rugăm să ajute printesa alegerea cele mai bune haine, coafura, incaltaminte si accesorii pentru data de ei cu Aladdin ei.