Jocuri Online

Pansament o Prinţesă Pentru o Parte

Joc de printese

Pansament o prinţesă pentru o parte

Pansament o Prinţesă Pentru o Parte Evaluare: 3/10

Joc pansament o prinţesă pentru o parte

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc trebuie să te îmbraci această prințesă la o petrecere la palat. Pentru a face acest lucru, înțepătură-te cu mouse-ul pe icoanele aflate în stânga și alege look-ul preferat. Fiecare dintre pictograme este unul dintre elementele de a face ca întreaga hainele modelului. Au accesorii cum ar fi palarii, bijuterii, genți de mână și mai mult. Ai pantofi, pantaloni, costume, rochii și alte articole de îmbrăcăminte pentru a alege de la. Va trebui să facă un set este atât de frumos și elegant printesa este cea mai frumoasa fata din întreaga partid nu doriți să fie o prințesă în seara asta?

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 16116 de ori online. Clasament 1197 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 3.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Evaluare bazat pe 602 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 16116 ori
Pansament o Prinţesă Pentru o Parte

În acest joc trebuie să te îmbraci această prințesă pentru o petrecere la palat. Pentru a face acest lucru, va faceți clic cu mouse-ul pe pictogramele care sunt pe partea stângă și alege coafura ta preferata, machiaj, haine, pantofi si sosete. Astăzi vă va juca cu o prințesă din povești. O fată care trebuie să poarte o rochie frumoasă pentru un eveniment de partid în palatul regal. De prinți și prințese trebuie să poarte mereu haine elegante, pentru că ei vor fi văzute de către toți subiecții regatului. Astăzi ești croitoreasă sau sfaturi estetica a familiei regale și va alege haine care iau fiica la petrecerea din seara asta. Ai visat vreodată de a fi o printesa? Astăzi ai putea fi ca unul dintre ei si sa danseze cu toate nobilii din regat. Asigurați-vă că toate hainele unite du-te și le-noapte cel mai magic al vieții de protagonist face.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Pansament o Prinţesă Pentru o Parte pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Printese numit Pansament o Prinţesă Pentru o Parte. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Pansament o Prinţesă Pentru o Parte , şi este legată de Printese. Noul nostru joc Pansament o Prinţesă Pentru o Parte este unul dintre cele mai bune jocuri de Printese puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Pansament o Prinţesă Pentru o Parte, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Pansament o Prinţesă Pentru o Parte
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de printese

Toaletă Cenuşăreasă Disney JUCA ►

Toaletă cenuşăreasă disney

5
5 din 10 - 2170 voturi
Jucat
61210
ori

În acest joc, trebuie să te îmbraci Cenusareasa la bal regal. Pentru a face acest lucru, faceți clic dreapta pe rochie, cu mănuși, de păr, și alte accesorii pe care doriți să luați Cenusareasa. Această populară Disney Princess are rochii și accesorii în mai multe culori diferite, pentru a fuziona le pe toate. Puteți pune unele unite în albastru, galben, roșu, verde, albastru și roz, cu benzi, manusi si halate complet ...

Rochie Pentru Un Printesa Arab JUCA ►

Rochie pentru un printesa arab

6
6 din 10 - 2778 voturi
Jucat
57555
ori

Creați o rochie de printesa arab. Filmul stele renumit de a Walt Disney Aladdin. În acest joc va trebui să aranja și rochie printesa. Pentru aceasta, înțepătură șoarece-vă în fiecare din lămpile care sunt pe ambele părți ale ecranului. În fiecare dintre lămpile se vor duhul din lampă, faimosul geniu albastru, atât de nebun și de distracție care vă va oferi opțiuni diferite pentru costume, machiaj si bijuter ...

Pregăteşte Jasmine la Aladin JUCA ►

Pregăteşte jasmine la aladin

4
4 din 10 - 4802 voturi
Jucat
48044
ori

Printesa Aladdin şi se încadrează în dragoste. Genie are o multime de haine frumoase, pantofi, Bijuterii şi coafuri, dar el nu ştiu că hainele ar fi cele mai bune haine pentru prinţesă. Vă rugăm să ajute printesa alegerea cele mai bune haine, coafura, incaltaminte si accesorii pentru data de ei cu Aladdin ei.