Jocuri Online

Printesa Are Nevoie De Un Costum

Joc de printese

Printesa are nevoie de un costum

Printesa Are Nevoie De Un Costum Evaluare: 5/10

Joc printesa are nevoie de un costum

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Printesa nevoie urgent de un costum. În acest joc trebuie să te îmbraci printesa Emily. Ea este un foarte modern și foarte frumos, dar nu știu ce să poarte astăzi, așa că am cerut ajutorul. Pentru acest joc te cu mouse-ul pe pictogramele de pe partea dreaptă a ecranului înțepa. Există o varietate de rochii, ochi și buze culori, pantofi, păr și bijuterii pe care le place cel mai bine. Dacă sunteți un iubitor de moda au la dispozitie un model de și mai multe rochii si accesorii pentru tine de a face un costum reale pentru o prințesă. Ca lumea modei?

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 22235 de ori online. Clasament 814 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 866 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 22235 ori
Printesa Are Nevoie De Un Costum

În acest joc trebuie să te îmbraci printesa Emily pentru un prânz cu regina. Există o varietate de îmbrăcăminte, ochi și buze culori, pantofi, păr și bijuterii pentru a alege de la. Pentru acest joc va faceți clic cu mouse-ul pe pictogramele care apar în partea dreaptă a ecranului. Vrei să fii o prințesă? Dacă doriți astăzi, poate ajuta o prințesă reală de a face costum dumneavoastră. Prietenul nostru este foarte frumos, dar foarte clueless și nu știu ce să poarte azi. În palatul este un partid și o cină și trebuie să ajungi să fie cea mai frumoasa fata din întreaga petrecere. Să toți oaspeții să o observe. Pentru a vedea dacă orice prinț care poate căsători cu fata. Uită-te la cantitatea de haine sunt în dulapul dumneavoastră, zeci de rochii, bijuterii, accesorii, machiaj și mai mult. Ai totul la dispoziția dumneavoastră pentru a face locul de muncă, care va fi amintit de către toți oaspeții din regat.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Printesa Are Nevoie De Un Costum pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Printese numit Printesa Are Nevoie De Un Costum. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Printesa Are Nevoie De Un Costum , şi este legată de Printese. Noul nostru joc Printesa Are Nevoie De Un Costum este unul dintre cele mai bune jocuri de Printese puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Printesa Are Nevoie De Un Costum, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Printesa Are Nevoie De Un Costum
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de printese

Toaletă Cenuşăreasă Disney JUCA ►

Toaletă cenuşăreasă disney

5
5 din 10 - 2170 voturi
Jucat
61210
ori

În acest joc, trebuie să te îmbraci Cenusareasa la bal regal. Pentru a face acest lucru, faceți clic dreapta pe rochie, cu mănuși, de păr, și alte accesorii pe care doriți să luați Cenusareasa. Această populară Disney Princess are rochii și accesorii în mai multe culori diferite, pentru a fuziona le pe toate. Puteți pune unele unite în albastru, galben, roșu, verde, albastru și roz, cu benzi, manusi si halate complet ...

Rochie Pentru Un Printesa Arab JUCA ►

Rochie pentru un printesa arab

6
6 din 10 - 2778 voturi
Jucat
57555
ori

Creați o rochie de printesa arab. Filmul stele renumit de a Walt Disney Aladdin. În acest joc va trebui să aranja și rochie printesa. Pentru aceasta, înțepătură șoarece-vă în fiecare din lămpile care sunt pe ambele părți ale ecranului. În fiecare dintre lămpile se vor duhul din lampă, faimosul geniu albastru, atât de nebun și de distracție care vă va oferi opțiuni diferite pentru costume, machiaj si bijuter ...

Pregăteşte Jasmine la Aladin JUCA ►

Pregăteşte jasmine la aladin

4
4 din 10 - 4802 voturi
Jucat
48044
ori

Printesa Aladdin şi se încadrează în dragoste. Genie are o multime de haine frumoase, pantofi, Bijuterii şi coafuri, dar el nu ştiu că hainele ar fi cele mai bune haine pentru prinţesă. Vă rugăm să ajute printesa alegerea cele mai bune haine, coafura, incaltaminte si accesorii pentru data de ei cu Aladdin ei.