Jocuri Online

Rochie de fericit printesa

Joc de printese

Rochie de fericit printesa

Rochie de fericit printesa Evaluare: 5/10

Joc rochie de fericit printesa

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

De primăvară se apropie, iar printesa trebuie sa se ​​bucure de frumusetea peisajului. De așteptare pentru acest moment pentru o lungă perioadă de timp și are nevoie de ajutorul tau sa se imbrace bine pentru o petrecere. Pentru a alege costumul dvs., faceți clic cu mouse-ul care apare în partea stângă a ecranului și alegeți coafura, haine, incaltaminte si accesorii pe care doriți. Au toate accesoriile de moda si bijuterii pentru o rochie elegantă pentru petrecere.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 11008 de ori online. Clasament 1911 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 188 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 11008 ori
Rochie de fericit printesa

Îmbracă o prințesă. Au toate hainele de primăvară pentru o rochie elegantă pentru fata. Trebuie să alegeți fiecare dintre elementele, cum ar fi palarii, coliere, cercei, bratari, pantofi, genti, esarfe, pantofi si alte accesorii de moda. Trebuie, de asemenea, de a alege tinuta și va trebui să se potrivească culorile, astfel că totul este în regulă. Este un joc de moda pentru a face un ansamblu elegant pentru protagonist. Când ați terminat puteți imprima rezultatul.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Rochie de fericit printesa pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Printese numit Rochie de fericit printesa. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Rochie de fericit printesa , şi este legată de Printese. Noul nostru joc Rochie de fericit printesa este unul dintre cele mai bune jocuri de Printese puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Rochie de fericit printesa, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Rochie de fericit printesa
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de printese

Toaletă Cenuşăreasă Disney JUCA ►

Toaletă cenuşăreasă disney

5
5 din 10 - 2172 voturi
Jucat
61351
ori

În acest joc, trebuie să te îmbraci Cenusareasa la bal regal. Pentru a face acest lucru, faceți clic dreapta pe rochie, cu mănuși, de păr, și alte accesorii pe care doriți să luați Cenusareasa. Această populară Disney Princess are rochii și accesorii în mai multe culori diferite, pentru a fuziona le pe toate. Puteți pune unele unite în albastru, galben, roșu, verde, albastru și roz, cu benzi, manusi si halate complet ...

Rochie Pentru Un Printesa Arab JUCA ►

Rochie pentru un printesa arab

6
6 din 10 - 2778 voturi
Jucat
57686
ori

Creați o rochie de printesa arab. Filmul stele renumit de a Walt Disney Aladdin. În acest joc va trebui să aranja și rochie printesa. Pentru aceasta, înțepătură șoarece-vă în fiecare din lămpile care sunt pe ambele părți ale ecranului. În fiecare dintre lămpile se vor duhul din lampă, faimosul geniu albastru, atât de nebun și de distracție care vă va oferi opțiuni diferite pentru costume, machiaj si bijuter ...

Pregăteşte Jasmine la Aladin JUCA ►

Pregăteşte jasmine la aladin

4
4 din 10 - 4802 voturi
Jucat
48168
ori

Printesa Aladdin şi se încadrează în dragoste. Genie are o multime de haine frumoase, pantofi, Bijuterii şi coafuri, dar el nu ştiu că hainele ar fi cele mai bune haine pentru prinţesă. Vă rugăm să ajute printesa alegerea cele mai bune haine, coafura, incaltaminte si accesorii pentru data de ei cu Aladdin ei.